Jiwkov* написа:Здрасти бай Мусти - а.к.а Куц Кон

- Здрасти.
1.Обиждаш ли се,когато те наричам "Куц Кон" ? - Не,защото и ти не се обиждаш от това че си куц кон.
2.Според теб трябва ли да се дава шанс на повече жени в екипа ? - Ми лично според мен няма значение дали ще са момичета или момчета,стига да си вършат задълженията отговорно.
3.На каква възраст беше,когато си хвана първото гадже? На 13 - 14 някъде беше.
4.Имаш ли любима песен и коя е тя? - Има доста песни,които ми харесват,не е точно 1 песен.
5.Колко деца искаш да имаш? - Две дечица,ако икономическото ми състояние позволява може би и 3.
6.Смяташ ли ,че възрастта има значение в преценката? - Да наистина мисля, че е така въпреки че има случаи в които и да си на 30 години да нямаш преценка.
7.Отказваш ли се бързо,когато срещаш трудност? - По принцип не се отказвам само когато видя че си струва,но винаги има и моменти на колебливост и отказване.
8.Каква зодия си? - Стрелец.
9.Би ли ме наказал с гаг ако обидя в игра? - Много ясно че да.
10.От къде научи за сървърите ? - Ами търсех си уар3 сървър и попаднах на този тук и т.н. почна моята славна кариера.
11.С кого се запозна първо тук ? - Alen_Delon.
12. Какво си мислеше за мен в самото начало ? - В началото си беше много наперен тип,ако си спомняш се спречкахме в Дъста едно време.
13. Какво си мислиш сега ? - Ми доста пъти говориш доста полезни и правилни неща,само че този груб език ти е в повече.Иначе пич на място си.
14.Мислиш ли,че ще имат тези сървъри успех и за-напред ? Или всичко е прах в очите ? - да мисля че ще има,само че трябва всичко да се подобри като цяло и да се гонят почти перфектни сървъри за игра,което на този етап изглежда доста трудно.
15.Има ли нещо което да те изкара извън нерви за няколко секунди ? - Ми много бързо излизам извън нерви,нервен тип съм си,но въпреки всичко се въздържам да не псувам или обидя някой.
16.Защо си толкова слаб на цс

? - Еми не знам,но като цяло не го играя като повечето от вас тук по 7 - 8 години.
17.Можеш ли да караш трактор? - Да.
18.Искал ли си някога да станеш космонавт? - В интерес на истината да. Много ме влече космоса и такива подобни предавания.
19. Трудно ли ти е да си режеш ноктите на краката ?

- Не.
20. Kога ще се научиш да играеш белот ? - Хаха каза го бота,ако не си спомняш добре да ти припомня че последния път с Мариана като играхме ви спукахме теб и Мартин,чак ни обвинихте че си подсказваме.
Лека вечер

- Добро утро!