1. Nick на Админа: Pertubator
2. IP на Админа: http://prikachi.com/images.php?images/250/8460250w.jpg , 87.254.167.235
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: дава 500 жб на терорист , за да бунти
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). - http://dox.bg/files/dw?a=60e456f7cf , http://prikachi.com/images.php?images/245/8460245A.jpg
5. Сървър: JailBreak
Оплакване от админ- Pertubator.
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ- Pertubator.
Може ако искате да ми сложите предупреждение, но искам да защитя админа и да изкажа своето мнение.
Аз лично казах на Перту да даде толкова джп, играта беше такава. Не е в нарушение.
Аз лично казах на Перту да даде толкова джп, играта беше такава. Не е в нарушение.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Гената е казал че не може да се дават толкова жбп за игри освен ако не е онова колело дето се върти за което малко ме съмнява там да е нека като видят другите колеги демото да кажат мнениието и ако играта не е от колелото админа пак е в нарушение
Последно промяна от dqvola18 на 12 Ное 2015, 18:28, променено общо 1 път.
Причина: Забравих да кажа че демото не ми тръгва!
Причина: Забравих да кажа че демото не ми тръгва!
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Гледах демото , такава игра с колело на този мап няма така , че админа е в нарушение?
- Баннат
Админа да се почувства предупреден,при следващо такова оплакване директно заминаваш при помощник админите да правиш доклади.
Както ви е известно, че нямате право да вземате паковете на играчите за загубени игри и подобни неща,то да им давате такива огромни количества пакове също е нарушение. Обезсмисляте цялата игра така и давате предимство на Т. Не ме интересува какво е казал Саймън в конкретния случаи,ти като админ си длъжен да оправиш реда в сървъра и да гледаш да имат равни шансове 2 та отбора,а не с такива действия да го обезсмислиш.
Както ви е известно, че нямате право да вземате паковете на играчите за загубени игри и подобни неща,то да им давате такива огромни количества пакове също е нарушение. Обезсмисляте цялата игра така и давате предимство на Т. Не ме интересува какво е казал Саймън в конкретния случаи,ти като админ си длъжен да оправиш реда в сървъра и да гледаш да имат равни шансове 2 та отбора,а не с такива действия да го обезсмислиш.