skobata написа:Как си ? - Бива.
Какво правиш в момента освен че отговаряш на въпросите ? - Нищо интересно.
Пушиш ли ? - Не.
Искаш ли отново да се пусне war3 ? - Да.
Опиши се в 2/3 изречения

- Е не мога да се опиша сам,предпочитам околните да ме опишат в какъв аспект ме виждат.
Защо ? - Ми не знам.
Мислиш ли че новия сървър ще доведе някаква печалба за веригата ? - Ами не знам да ти кажа честно.
Любимо ястие ? - Пържени картофки.
Пилешка или Свинска пържола ? - Нито едното.
Котка или Куче ? - Котка.
Любим филм ? - Ами те са много,гледал съм страшно много филми,стари и нови харесват си ми.
Iwchet написа:Здравей. - Здрасти.
Как си? - Бива.
Какво правиш? - Отговарям ти на въпросите.
Какво мислиш за веригата? - Каквото и да кажа ще е малко,бива си я и единствената верига в която някога съм бил админ.
Какво мислиш за екипа? - Ми трябва да се стегнат абсолютно всички.
Мнение за мен - голИАмо. :з - Ами какво мнение да кажа за теб(ще е трудно). Мила си,готина си,не ти личат годините,красива и умна,интелигентна личност. Общо взето имаш всичко което един мъж може да очаква от 1 жена.Става приказа с теб,имам и още неща за казване, но не са за тук. Благодаря за всичко, което си правила за мен.
Приятно отговаряне на въпросите. - Мерси.
Acerka ;* написа:Мусти дай едно мнение и за мен

? - Ами нямам никакво изградено мнение за теб,не съм общувал за да имам такова,но все пак си личи че си готина,става приказка с теб и т.н., ако за напреде имам някакво мнение бих ти го споделил.
blqcko написа:Здравей, Mусти.

- Здрасти.
Какво мислиш за мен, като админ и като персона ( до колкото ме познаваш ) - Не мога да ти кажа нищо и на теб,в опита си да изпъкнеш,правиш глупости а и малко отношенията в сървъра не прилягат на такива като на админ.
fondos написа:Мнение за мен? - Мнение за теб ли,не знам какво да кажа.Ти си един от хората които са събрали всичко негативно в себе си.Прекалено наивен и с толкова високо самочувствие,в което нямаш грам покритие.Няма да казвам още, че сигурно цяла вечер имам да пиша!