Вашето представяне.

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Iwanowaa^
Скайп профил: llxchiko
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Вашето представяне.

Мнение от Iwchet »

Здравейте. Преди да кажа това, което искам ще помоля без хейт и не го правя с лоша цел.

Бих искала да попитам случайно "SlackServ.com" да ви е някой сайт за точка? Нямате ли ЛС? Защо трябва да бъде така "Чакай сега, просто се базикаме ей така.. недейте да мрънкате"? Не искам да казвам нищо лошо, но не разбирам тези ваши теми с представянето ви. Излагате се. Вместо да питате или да обсъждате нещо важно за веригата вие се базикате. Ще се радвам, ако всеки от вас изкаже мнение по тази тема с представянето, защото за мен е изключително тъпо. :hmm:
Офтопик:
Съжалявам, ако заглавието не е подходящо и темата не е в правилния раздел.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Вашето представяне.

Мнение от novachrono »

Тъй, два дена да ме няма и да настане хаус.Има специални сайтове за точка, и според мен тук не е сайт за точка. Сами стигнете до извода.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

1.Правилния раздел
2.Правилно заглавие
3.Ами мога да поспоря по това дали сс не е място за точка защото с доста хора съм се запознал от тук
4.Какво толкова има .... нали раздела не отчита мнения :Д
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Аз много неща не си обяснявам, но всички са различни. Никога не бих тръгнал да се запознавам с някого та това е форум на цс и с тези хора никога няма да се видиме.. :D С тази Или да ама ми изглеждаше хубава и видях, че пише че е от София и атакувах :D :D
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Тази Или е фейк да вметна.. Лилав все пак си личеше.. мацката даже се измъкна с най-глупавото и редовно оправдание, телефона ми е развален.. Мацко не ми са обиждай..
Аз го пуснах моето , колкото да са извиня за държанието ми, но май само Газката е пич и писа от всички други , а да и Боян ( Бляцко ) , другите са праат на интересни , Или копира жестоко от Ейсърка ( Глория - яката мацка бате <3 ) за да се направи на интересен/а , даже не знам дали е женско , както и да е, за моята тема беше т'ва целта по горе написана. А до колкото другите, верно си им беше за ташака. :D
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

puRple* написа:Аз много неща не си обяснявам, но всички са различни. Никога не бих тръгнал да се запознавам с някого та това е форум на цс и с тези хора никога няма да се видиме.. :D С тази Или да ама ми изглеждаше хубава и видях, че пише че е от София и атакувах :D :D
Ай стия бе,да ма не лъжеш,аз лично се познавам с някой членове от екипа и не съжалявам за това нещо,ако имах възможност и с други бих се срещнал лично,така че всеки е свободен да си пуска квато тема иска,стига да не нарушава правилата.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

И аз са познавам с Евгени на живо, а го имам от форума!! Да си знаете! :D
него вече да го няма..
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Iwanowaa^
Скайп профил: llxchiko
Обратна връзка:

Мнение от Iwchet »

Genata написа:
puRple* написа:Аз много неща не си обяснявам, но всички са различни. Никога не бих тръгнал да се запознавам с някого та това е форум на цс и с тези хора никога няма да се видиме.. :D С тази Или да ама ми изглеждаше хубава и видях, че пише че е от София и атакувах :D :D
Ай стия бе,да ма не лъжеш,аз лично се познавам с някой членове от екипа и не съжалявам за това нещо,ако имах възможност и с други бих се срещнал лично,така че всеки е свободен да си пуска квато тема иска,стига да не нарушава правилата.
Нямам предвид това, че не трябва да се запознавате или каквото и да било. Просто мисля, че имате ЛС или чат за да се опознавате. А не 300 теми със заглавие от сорта на: "Здравейте", "Привет" и не знам какви други.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Genata написа:

Аз викам ще каже бънни той си мълчи няя се виждаме с теб гена няя пием сърдит съм ти до живот
по темата както казах това не е сайт за точка но не ми пречи да кажа това което имам на някой който би искал да знае нещо за някой потребител се ми е тя просто да не става хаус с тия теми или поне да си има място за тях
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Ili
Обратна връзка:

Мнение от Ili :3 »

фейк съм.

lol. brah

Ето ви ся направих си снимка. Чакам извинение от всички!
Последно промяна от JukeCity на 19 Ное 2015, 23:43, променено общо 1 път.
Причина: Изтриване на линк.
One More Night
♫▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬­­­▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­▬▬▬♫
SHUT UP AND ENJOY THE NIGHTCORE !
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Виждаш ли мацка, не смееш да направиш снимка хяхяхяхя, а това е изтъркано не е страшно вече поне хахаха .. от София си, а момичето там в профила е от Стара Загора, странно мацка, и ако си мислиш, че някой ти вярва.. хмм няма как да стане.. ;)
него вече да го няма..
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Ili
Обратна връзка:

Мнение от Ili :3 »

Някой бан pls
One More Night
♫▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬­­­▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­▬▬▬♫
SHUT UP AND ENJOY THE NIGHTCORE !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Acerka ;*
Скайп профил: majoretka_94
Обратна връзка:

Мнение от Acerka ;* »

Хм , добър вечер първо
Не знам какъв е проблема, но се чувствам пряко засегната от темата.
Първата тема беше моята , дойде ми на идея и реших да я пусна с цел да се представя на екипа за да не се налага да пиша на всеки едно и също , от там нататък имаше 5-6 подобни теми , не знам дали Ви е досадно , но тази тема е абсурдно излишна. Като не Ви харесва и сте някакви супер хейтърите и , че по ваше време на регистрация е нямало друга тема от която да видите някакво представяне не виждам причина да се заяждате, просто не се представяте на въпросния човек маркирате темите като прочетени и проблема го няма. Не знам кой и с какво съм подразнила лично с моята тема , но бих желала да узная на ЛС. :)

ОФТОПИК: Писах на момичето Илиана което имам във фейсбук въпреки , че тук потребителя беше баннат вече :ето какво ми отговори тя http://s4.postimg.org/twf5a2de5/1228278 ... 6573_n.jpg
http://s9.postimg.org/527oqnsi7/1224422 ... 4687_n.jpg

Приятна вечер :)
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

То се знаеше попринцип, че момичето няма как да е на снимките.. най-простото оправдание ѝ беше, че телефона ѝ е развален, а не вярвам някой да ѝ се е вързал от тук.. а и аз знам на кой беше акаунта или поне предполагам хяхяхя..
него вече да го няма..
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Guardian Angel
Обратна връзка:

Мнение от Guardian Angel »

То това не е ли новото гепиме.ком, за един прЕател питам.
Къв е проблема не разбирам и за какви лс-та говориш. Да пиша на всеки по отделно "здравей аз съм Туфчо от Крупник обичам да язда кози и да се представям за чък борис на КОН".
Като се пусне такава тема някой от четящите може случайно да се окаже човек от твоя град и още по случайно може да излезе че ти е брат или сестра.. :O
Споменавам го щото наскоро баща ми си зема таблет и започнал да цъка шутъри на компютъра... Мое случайно да са засечем у CS-a бе да знам, а така кат си пусне тема у форуно ш мога да кажа Здрасти татеее цъкаш ли ги яко у дъста.
Надявам се да не бъда глобен за коментара ми, че все пак си имам винетка и плащам данъци па и г/д съм се придържал към темата с подкрепени факти от живота!
Изображение

It's your choice how to live !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Nope
Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

Iwchet написа:Здравейте. Преди да кажа това, което искам ще помоля без хейт и не го правя с лоша цел.

Бих искала да попитам случайно "SlackServ.com" да ви е някой сайт за точка? Нямате ли ЛС? Защо трябва да бъде така "Чакай сега, просто се базикаме ей така.. недейте да мрънкате"? Не искам да казвам нищо лошо, но не разбирам тези ваши теми с представянето ви. Излагате се. Вместо да питате или да обсъждате нещо важно за веригата вие се базикате. Ще се радвам, ако всеки от вас изкаже мнение по тази тема с представянето, защото за мен е изключително тъпо. :hmm:
Офтопик:
Съжалявам, ако заглавието не е подходящо и темата не е в правилния раздел.
Щом сме стигнали до извода да създадем раздел за запознаства, значи има смисъл.... Ако нямаше такъв раздел, тук сама помисли. Няма какво да кажа. Те червените решават, не ние! :lock:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

То хубаво,ама има и по-адекватни начини за представяне. Има специални сайтове за точка, но щом са направили раздел,няма смисъл тази тема да се коментира.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”