Един въпрос вълнуващ доста хора [ може би ]

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Един въпрос вълнуващ доста хора [ може би ]

Мнение от puRple* »

Така, имам един въпрос който поне за мен вълнува доста потребители... Вчера едно мнение на Genata не ми хареса и поне за мен не е редно. Дадох му - 1 репутация в която пишеше ''Не си прав мен..'' и не виждам нещо, което не е на ред.
След около час и нещо видях в репутацията му, че нея я няма?! Защо ? Разгледах му и останалата репутация и не видях нито 1 минус, което е странно нали за всички години.. :D Попитах го и в чата защо и каза, че му е писнало и може да си го позволи. То на всички Гена ни е писнало, и на мен много хора са ми давали тъпа репутация, ама няма как да се засегна от едно червено квадратче в един форум на цс!

И попринцип не ми пука Гената колко минуса има или плюсове, защото това не значи нищо и не ти дава никакви привилегии, просто не е честно спрямо ВСИЧКИ други потребители. Камо ли от администратор.. Преди беше много по-готин човек, ама сега хумора ти е леко глупав.
Твоя отговор го получих в чата ама ми е интересно мнението на другите. Да живее свободното слово!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Един въпрос вълнуващ доста хора [ може би ]

Мнение от novachrono »

Аз ако имах само положителна репутация щях да съм космонавт. Ми то няма смисъл да коментирам. То ако администраторите не търпят нормален минус, направо трийте опцията за репутации. К'ва файда ако не можеш да търпиш критика.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Димитрова. »

Странно или не за Вас, аз преди ден исках Евгени да ми махне всички положителни репутации общо взето, все ми е тая ако ще и -4354 минуса да имам, това не е важно.. А за въпроса ти главно смятам, че само Евгени може да ти отговори.
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Както казах,мога да си го позволя и толкова.Точно за това имам и този червен цвят и не съм длъжен да давам обяснения на никой !
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”