Първият сингъл на Гери-Никол вече е наяве. Лично на мен ми харесва много песента, единственото нещо, което не ми допада е облеклото с прашките Абе за 15 мин - 15 000 гледания бива
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури (130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Ако видя дъщеря ми на 16 такава ще я изхвърля. Ама на Герка бихи го бутнал А песента не струва, не може да пее,,,
И има страшно самочувствие, кой знае след тая песен колко ще се вдигне...
Unlike > Like axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
И на мен нещо не ми допадна облеклото и поведението й. До колкото във х фактор видях , че има данни момичето , пее .. но пък такова разсъбличане и такова поведение някак си не ми допадат или може би на нея не й стои толкова добре колкото Риана примерно.. има подобни изяви и по концерти и на клипове..
Може би годинките са й малко още ;д
Спокойно бе, не се дразнете. Ще направи още една две песни и вече няма да е полезна на Криско. Както Дивна.. направи няколко хита с Криско от които той спечели и после ай чал. Сейм шит и ся с тази, щото както виждате уж сингъл ама в началото ясно си се чува кой води парада.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.