Телефон...
Модератор: Развлечения
- Напреднал
- Ник в играта: MonSterko
- Скайп профил: staniislawww
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Телефон...
Та знаете повечето ми теми в които избирах телефон, реших че трябва да взема Samsung Galaxy s3.
Видях в Емаг, че има доста модели на Neo версията, кой по конктретно модел е по добър за игри, сърфиране в интернет, фейсбук и малко музика?
Видях в Емаг, че има доста модели на Neo версията, кой по конктретно модел е по добър за игри, сърфиране в интернет, фейсбук и малко музика?
[img]http://slackserv.com/static/MonSterko^^.png[/img]
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Телефон...
Първо не купувай от емаг!
Второ ако вземеш самсунг, това ще ти е най-голямата грешка !
Ако ти трябва телефон за игри, взимай СОНИ!
Няма човек който познавам със самсунг и да е доволен и дисплея им е ужасен.
Второ ако вземеш самсунг, това ще ти е най-голямата грешка !
Ако ти трябва телефон за игри, взимай СОНИ!
Няма човек който познавам със самсунг и да е доволен и дисплея им е ужасен.

- Напреднал
- Обратна връзка:
Благодаря на Purple за съвета, в други форуми също четох че им са скапани. Гледах Sony Xperia M4 Aqua харесва ми като дизайн, хакарактеристиките също не са зле, но все пак кажете по някое мнение и за него.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ избирай S3 , Имам S3 на втората година вече са прецакват бави много, батерията пада за 1 час като играеш... , от началото са пушка , но след време се прецакват! Вземи си HTC или Lenovo нещо може и Sony!

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Сонито е пушкa. Нa хaртия е достa добър, aко някой имa преки впечaтления дa допълвa.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Напреднал
- Обратна връзка:
Дали е надежно да го взема от тук: http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefo ... 266923281/
- Respected
- Ник в играта: MESA
- Обратна връзка:
Не знам дали гаранцията е надеждна от сайтовете, където е по-евтин. Потърси в по-известни сайтове, малко по-скъп е но сигурно има причина.
Precision beats power and timing beats speed.
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: ツ
- Скайп профил: die.77
- Обратна връзка:
Препоръчвам ти Sony Xperia J - защото когато играеш игри не ти пада бързо батерията , не засича в фейсбук въобще много добър. Много здрав телефон изпускал съм го сигурно над 100 пъти и му няма нищо.
- Respected
- Обратна връзка:
Надявам се да се шегувашDiE Of DiE написа:Препоръчвам ти Sony Xperia J - защото когато играеш игри не ти пада бързо батерията , не засича в фейсбук въобще много добър. Много здрав телефон изпускал съм го сигурно над 100 пъти и му няма нищо.

Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: ツ
- Скайп профил: die.77
- Обратна връзка:
Aми не не се шегувам? Че какво му е на телефонна? Може да е малко старичък но върши работа.krasimiretov написа:Надявам се да се шегувашDiE Of DiE написа:Препоръчвам ти Sony Xperia J - защото когато играеш игри не ти пада бързо батерията , не засича в фейсбук въобще много добър. Много здрав телефон изпускал съм го сигурно над 100 пъти и му няма нищо.

- Баннат
- Ник в играта: '
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
стига си ръсил глупости,че ме караш да са смея. дадения сайт по горе е който ти показва на всякъде цените на дадения телефон от към доставчици,тва че някой магазини слагат няква мега надценка,не значи че сайта е ненадежден.krasimiretov написа:Не знам дали гаранцията е надеждна от сайтовете, където е по-евтин. Потърси в по-известни сайтове, малко по-скъп е но сигурно има причина.

- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Като цяло всичко живо с андоид е пълна боза , поне за мен. Вземи си Iphone 5s примерно .. не дава бъгове но пък батерията е слабичка ... ако искаш за игри може би Леново или LG и пак казвам лично мнение според това което съм ползвала или ползват мои познати.
- Активен
iPhone е решението. От 5 нагоре телефоните на айфон са без забележки (мое мнение) , докато андроидите са пълни с бъгове.

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Е чак пък пълна боза. Вярно, има някои некачествени марки, но не слагай всички андроиди под един знаменател. Относно галаксито, и аз смятам, че бързо ще почне да ти забива. Ползвал съм няколко модел на Самсунг от ниския клас и никак не съм доволен. По-добре някое Леново или Сони.Acerka ;* написа:Като цяло всичко живо с андоид е пълна боза , поне за мен. Вземи си Iphone 5s примерно .. не дава бъгове но пък батерията е слабичка ... ако искаш за игри може би Леново или LG и пак казвам лично мнение според това което съм ползвала или ползват мои познати.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
LM ^^ написа:Е чак пък пълна боза. Вярно, има някои некачествени марки, но не слагай всички андроиди под един знаменател. Относно галаксито, и аз смятам, че бързо ще почне да ти забива. Ползвал съм няколко модел на Самсунг от ниския клас и никак не съм доволен. По-добре някое Леново или Сони.Acerka ;* написа:Като цяло всичко живо с андоид е пълна боза , поне за мен. Вземи си Iphone 5s примерно .. не дава бъгове но пък батерията е слабичка ... ако искаш за игри може би Леново или LG и пак казвам лично мнение според това което съм ползвала или ползват мои познати.
Точно като мен 600 лева S3 преди 2 години сега Browser-a ми забива T_T , Sony , Lenovo или HTC ти препоръчвам както казах и по-горе за цена може би от 500 нагоре

- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
ЛМ , на 2 пъти в поста съм казала , че това е лично мое мнение , ползвала съм Iphone 4s преди 2 години , а преди и след това само андроид и съм си изградила мнение.
- Напреднал
- Обратна връзка:
Та пак отново, дали ще е сигурно, че ако го купя от тук http://gsmelite.bg/sony-xperia-m4-aqua-e2303/ ще съм сигурен че телефона е оригинален и няма да се развали бързо. Защото цената в други магазими като Технополис и Техномаркет са по 450 лева.
- Respected
- Обратна връзка:
Като го вземеш при доставката си го разгледай и влез в сервизното меню и оттам провери всички настройки.
Офтопик:
Офтопик: