+4r1odayftw написа:Мис мокра коледна фланелка

Модератор: Развлечения
+4r1odayftw написа:Мис мокра коледна фланелка
Насе, идеята е супер, но да не е по коледа ами всеки месец напремер. Като бях админ съм пускам такава тема и то мисля ти спечели.Naskoy ;] написа:Аз тъй като обичам в игра да е спокойно, предлагам, да правим доклади за награда СМС Админ, за всеки сървър по отделно.
Примерно : DemoLitioN направил 350 доклада в BaseBuilder, и има най-много доклади за сървъра, и той печели СМС Админ в сървър по желание. И това ще е за доклади във всеки сървър, сървърите са общо 6, и ще напраите 6 човека щастливи с СМС Админ.
Хем ще се изиграе прилична игра, хем потребителите ще получат код. Всички са доволни.
Ол на мнението на Наско съм, ЗА с двете ръце.Naskoy ;] написа:Аз тъй като обичам в игра да е спокойно, предлагам, да правим доклади за награда СМС Админ, за всеки сървър по отделно.
Примерно : DemoLitioN направил 350 доклада в BaseBuilder, и има най-много доклади за сървъра, и той печели СМС Админ в сървър по желание. И това ще е за доклади във всеки сървър, сървърите са общо 6, и ще напраите 6 човека щастливи с СМС Админ.
Хем ще се изиграе прилична игра, хем потребителите ще получат код. Всички са доволни.
Acerka ;* написа:Мистър и Мисис Слаксърв, виждала съм го по други места и е забавно , за награда нямам идея каквото прецените , но имаше 2 отделни теми и в едната се гласуваше за момчета като нямаш право да гласуваш за себе си , в другата за момичета и така накрая който имаше най-много гласове печелеше въпросната награда + рангово изображение.
+1Naskoy ;] написа: Аз тъй като обичам в игра да е спокойно, предлагам, да правим доклади за награда СМС Админ, за всеки сървър по отделно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост