Оплакване от админ - SektorG
- ВИП
- Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
- Скайп профил: killer135792468
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от админ - SektorG
1. Nick на Админа: SektorG
2. IP на Админа: Имате го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Няма да се обяснявам, гаг без причина.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=7279e4dc9e
5. Сървър: Dust 2
2. IP на Админа: Имате го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Няма да се обяснявам, гаг без причина.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=7279e4dc9e
5. Сървър: Dust 2
Последно промяна от hahoto на 01 Дек 2015, 23:28, променено общо 1 път.
- Напреднал
Re: Оплакване от админ - SektorG
Ако може спазвай образеца... Защото темата ти не е много за гледане! >>> http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =13&t=7952
Последно промяна от JukeCity на 01 Дек 2015, 23:28, променено общо 1 път.
Причина: Сори ама псевдо-модераторството се наказва! Избягвай такива мнения
Причина: Сори ама псевдо-модераторството се наказва! Избягвай такива мнения
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Докато не направиш оплакването по образец няма да ти бъде обърнато внимание! Имаш 12 часа.
Ще едитна мнението си щом видя демото.
Ще едитна мнението си щом видя демото.
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
Гаг без причина каза
. Гагнат си за думата "смотаняк" и не мисля че съм длъжен да ти давам обяснение в сървъра за какво си гагнат.

- Respected
- Обратна връзка:
Прегледах демото. Малко преди гага той играеше след това се вижда как гагват Barbie защото казва "smotani" , а от твоя страна обида няма и гага е неправомерен!
Думата ще я оставя на по-висшестоящ да каже дали ще има наказание или не!
Думата ще я оставя на по-висшестоящ да каже дали ще има наказание или не!
- ВИП
- Ник в играта: hah <3 MAKE ME BELIEVE
- Скайп профил: killer135792468
- Обратна връзка:
Приятелче, прегледай пак демото, и искам да ми дадеш точното време, в което съм казал "смотаняк". Не ми е до 5 минутния гаг, а до това, че се правиш на .... питах те като човек.Bache Kiko написа:Гаг без причина каза. Гагнат си за думата "смотаняк" и не мисля че съм длъжен да ти давам обяснение в сървъра за какво си гагнат.
- Respected
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Обратна връзка:
Сървърите са за игра, а не за общо чатене. Думата "смотаняк" сама по себе си е обида използвана в чата на сървъра независимо дали е адресирана към някой, следователно се наказва с "gag" с по-малко времетраене по преценка на админа.
Последно промяна от JukeCity на 02 Дек 2015, 22:09, променено общо 1 път.
Причина: Абе какво пишеш бе? :D Не видя ли , че съм написал , че гага е неправомерен и обида от страна на играча няма!
Причина: Абе какво пишеш бе? :D Не видя ли , че съм написал , че гага е неправомерен и обида от страна на играча няма!

- Respected
Предупреждение към всички писали: Забранено е да пишете по оплакванията без да сте изгледали предоставените доказателства от оплакващия! Съобразявайте се, защото някой път няма да съм така склонен да прощавам.
Наказанието на SektorG по настоящем е предупреждение и молба да поглежда по два пъти минимум бутоните, които натиска, за да не се случват подобни неща. Следващата забележка не е само към него, но го включва този път - не бъдете високомерни! Обяснявайте и водете комуникация с играчите, защото ако му беше обяснил на оплакващия щеше да се установи, че си объркал и вероятно нямаше да се стига до тук.
Наказанието на SektorG по настоящем е предупреждение и молба да поглежда по два пъти минимум бутоните, които натиска, за да не се случват подобни неща. Следващата забележка не е само към него, но го включва този път - не бъдете високомерни! Обяснявайте и водете комуникация с играчите, защото ако му беше обяснил на оплакващия щеше да се установи, че си объркал и вероятно нямаше да се стига до тук.