Нов телефон
Модератор: Развлечения
- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Нов телефон
Здравейте!
Смятам да си купувам нов телефон, но не мога да избера. Телефона трябва да бъде до 400 лева. Кой е най-добрия вариант според вас. И моля ви търся по удачни мнения, защото смятам да ги взема под внимание при покупката.
Смятам да си купувам нов телефон, но не мога да избера. Телефона трябва да бъде до 400 лева. Кой е най-добрия вариант според вас. И моля ви търся по удачни мнения, защото смятам да ги взема под внимание при покупката.

- Respected
Re: Нов телефон
http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM-HT ... E/p/570498 много добри телефони са, аз лично съм с по-стар модел (610) от 1 година и нямам никакви проблеми. Батерията не му пада бързо и си бачка като пич. На моя само от камерата не съм доволен..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Обратна връзка:
Осем ядрен процесор 1.7 ? Характеристиките му са много добри за тези пари.puRple* написа:http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM-HT ... E/p/570498 много добри телефони са, аз лично съм с по-стар модел (610) от 1 година и нямам никакви проблеми. Батерията не му пада бързо и си бачка като пич. На моя само от камерата не съм доволен..
Защо да не е Самсунг? Гледах Samsung Galaxy A3 и ми се стори добър с добри характеристики, а и има опция да използва 4G мрежа.JukeCity написа:Само да не е Samsung , нещо Sony, HTC или Lenovo!

- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: '
Ще го кажа и на теб в понеделник си взех HTC 626 ( като в линка по-горе) и съм доволен.
- Напреднал
- Ник в играта: `IvcHo.
- Скайп профил: mivko3
- Обратна връзка:
.kaLimaroFF написа:Защо да не е Самсунг? Гледах Samsung Galaxy A3 и ми се стори добър с добри характеристики, а и има опция да използва 4G мрежа
Един приятел го има и няма грешка

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Кали аз от емаг си взех Samsung Galaxy S5 по-вчера и нищо лошо не виждам като дизайн и всичко много си ми харесва така , че няма да скрешиш ако си вземеш Samsung отделно на това имам S3 mini и той стана на 2 години близо и съм доволен
- Respected
Гошо, всички телефони като нови са хубави. Не лъжи момчето .1886 написа:Кали аз от емаг си взех Samsung Galaxy S5 по-вчера и нищо лошо не виждам като дизайн и всичко много си ми харесва така , че няма да скрешиш ако си вземеш Samsung отделно на това имам S3 mini и той стана на 2 години близо и съм доволен
То и джойнта е хубав докато не го изпушиш.

- Напреднал
- Обратна връзка:
Благодаря, но питам какво ви е мнението за реновирана стока и дали си струва. Защото има реновирани iphone 5 за 400 лева с 1 година гаранция.

- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Обратна връзка:
Не говори глупости, като не разбираш.puRple* написа:Гошо, всички телефони като нови са хубави. Не лъжи момчето .1886 написа:Кали аз от емаг си взех Samsung Galaxy S5 по-вчера и нищо лошо не виждам като дизайн и всичко много си ми харесва така , че няма да скрешиш ако си вземеш Samsung отделно на това имам S3 mini и той стана на 2 години близо и съм доволен
То и джойнта е хубав докато не го изпушиш.
Със С5 съм от 1 година и нямам никакви проблеми, играя игри като asphalt 8 на пълна резолюция и няма лаг, нито забиване.. Един мой приятел го има от половин година и при него няма грешка. Лошото е че е лесно чуплив, но затова има калъфи.
За 400лв по-добре разгледай в олх и си вземи от там. За 400лв чисто нов може да си вземеш само някой модел от преди 2-3 години, а на повечето марки, старите модели започват да забиват след известно време. Един приятел има от 2 години samsung note 3 neo и няма абсолютно никакви проблеми, но дори толкова стар модел, ще се наложи да го вземеш втора ръка.
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
А ти не говориш глупости нали. За 400 лв може да си вземе съвсем приличен нов телефон, естествено не от гъзарските марки Самсунг и Iphone.
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
Септември, тази година си купих Samsung Galaxy S4 (IV) Black Edition за 560 лв. До сега не ми е направил нито един проблем, не е забил и веднъж. Всичко зависи как си поддържаш телефона
Ако нямаш възможност да закупиш телефон със 150 лв отгоре цената която си дал можеш да си вземеш S4 mini за около 350 лв. ще имаш и да закупиш тук-там някой кейс и протектор за екрана. Също така и поддържа 4G, забелязах, че си заинтересован.
http://www.emag.bg/smartfon-samsung-i91 ... DS3B1MBBM/

Ако нямаш възможност да закупиш телефон със 150 лв отгоре цената която си дал можеш да си вземеш S4 mini за около 350 лв. ще имаш и да закупиш тук-там някой кейс и протектор за екрана. Също така и поддържа 4G, забелязах, че си заинтересован.
http://www.emag.bg/smartfon-samsung-i91 ... DS3B1MBBM/

Офтопик:
- Напреднал
- Обратна връзка:
Купих си телефон. Взех си Lenovo S60 Grey за 180 лева от Теленор
намалено от 399 лева. 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Честито да си го ползваш със здраве!
Последно промяна от JukeCity на 05 Дек 2015, 00:45, променено общо 1 път.
Причина: слагам ключ
Причина: слагам ключ