Ще бъда благодарен, ако някой ми помогне.
Модератор: Развлечения
Инсталирай CS-A при Steam. Трябва steam да ти е в C или D и играта да е при него, а не в отделни дискове. И ще тръгне.Mario написа:Днеска си я закупих, пускам я и ми изкарва този прозорец -, как да го отстраня за да играя?
Ще бъда благодарен, ако някой ми помогне.
това го пробвах и не стана, сега я деинсталирам и ще я инсталирам в една папка с Steam-а да видим какво ще стане.>sLk> написа:Пусни си играта през стеама , в библиотеката с игри. Това е просто бъг.
Той няма Private Rank 3 за Competetive , Mario просто иска да влезе от конзолата във рандом сървър , но не може защото го изхвърля заради този бъг.kofein написа:Марио, казах ти какво да направиш, имах същия проблем, казах ти как да го оправиш. Само ще си събереш банове за leaving ...
Момчето ме разбра правилно. Благодаря се пак и на kofein и на всички които се отзоваха. Деинсталирах играта и я инсталирах в една папка с steam-a и всичко вече е чук. Лека вечер, момци!shinodA написа:Той няма Private Rank 3 за Competetive , Mario просто иска да влезе от конзолата във рандом сървър , но не може защото го изхвърля заради този бъг.kofein написа:Марио, казах ти какво да направиш, имах същия проблем, казах ти как да го оправиш. Само ще си събереш банове за leaving ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта