Оплакване от полу-несправедлив бан .
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от полу-несправедлив бан .
Ако може да махнете бана на Sky във бейса за местене на блоковете, вчера копирача му "The one and only" , го копира, и Тошко го банна, днеска истинския притежател на ника влиза, и вика, че не може да строи, според политиката трябва на "The one and only" да му сложите бана за местене на блокове.
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от полу-несправедлив бан .
Не знам кой и какво е направил на момчето, но наистина когато е ct не може да мести предмети. Каза, че му изписва - Your block moving is banned! Reason:, причина каза, че няма. На практика цялата му игра като ct се обезмисля, когато не може да мести предмети.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Бана е наложен от Теодор, със основателна причина е наложен, но за сметка на истинския притежател, тоя наглец не си поплюва, и ако питате мен, ЗА съм за отрязване на достъпа на копирача да мести предмети. Защото освен да се прави аир, и да копира никове, слага предмети в чужди бази правейки ги аир, запушва бази,за това е полу-несправедлив бан.Моля ви реагирайте бързо, човека чака в сървъра да му махнете бана.
Ето тази лапетия http://www.slackserv.com/banlist.php?view=1271 трябва да се сбогува с местенето на предмети.
Ето тази лапетия http://www.slackserv.com/banlist.php?view=1271 трябва да се сбогува с местенето на предмети.
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Проблема е решен, момчето вече може да мести предмети, темата е приключена!