ЕВРО 2012. Францишек Шмуда: Щастлив съм, но вече сме в не...

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: M*o*N*s*T*e*R
Скайп профил: milenski_mienski
Вашият пол е: Мъж

ЕВРО 2012. Францишек Шмуда: Щастлив съм, но вече сме в не...

Мнение от M*o*N*s*T*e*R »

Изображение

Варшава. Селекционерът на Полша Францишек Шмуда бе видимо недоволен от равенството 1:1 срещу Гърция на старта на Евро 2012. Но в същото време не пропусна да подчертае, че това е само началото на турнира и възпитаниците му запазват всички шансове да излязат от предварителната група и да се пуснат в директните елиминации. За да се стигне дотам обаче, Шмуда ще иска от играчите на Дружина полска да се отърсят спешно от напрежението, че играят пред собствена публика и от тях се искат само и единствено победи.
„Мачове на откриване на подобни големи футболни форуми често завършват наравно, така че не мога да бъда недоволен от крайния резултат - подчерта Шмуда. - Щастливи сме от равенството и точката, въпреки че можеше и да победим, ако не бяхме направили някои грешки! Вече сме в по-неизгодно положение. И сега ни предстоят още два мача в груповата фаза (срещу Русия и Чехия), които задължително трябва да ги спечелим, ако искаме да продължим напред към директните елиминации на европейското. В същото време обаче не мога да отрека, че играчите ми са под голямо напрежение и бяха прекалено сковани под напора на полската публика и големите очаквания за убедителна победа. Видях го у тях както преди началото на мача, така и на полувремето. Липсваха ни концентрация и точност в подаванията, както и достатъчно агресия. Но въпреки всичко това продължавам да вярвам на играчите и смятам, че ще направят добър мач срещу Русия след 3 дни. Не мисля, че промените, които трябва да направим, ще са болезнени и ще се окажат решаващи за битката. Ето, вратарят Титон се включи от пейката и веднага направи ключово спасяване. А даже не беше загрял преди нещастното изгонване на Счесни. Иначе положението остава такова, каквото беше след жребия. Пътят ни към излизането от групата продължава да е отворен. Шансовете ни остават, просто трябва да намерим правилния път, по който да се възползваме от тях!"

Източник - http://www.focus-sport.net
Не се смей на този който прави крачка назад , защото може да се засилва.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”