Бъг в Deathrun.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Бъг в Deathrun.
От скоро забелязах някакъв бъг(не знам точно дали е бъг) и реших да пусна тема за това. Значи при всеки нов рунд, сякаш се рестартира и ми махна опцията /invis и на всеки нов рунд трябва да я пиша. Това е първото, а второто е следното: Когато има вот и докато тече вота и започне нов рунд, никой не може да гласува и изписва примерно * ` floddy chosen non part of this нещо си, демек, че не съм избрал нито един мап от посочените във вота. Не знам защо става така, надявам се чрез тази тема да се реши този проблем.
- Respected
Re: Бъг в Deathrun.
Има и друго, не знам дали е споменато някъде, но понякога когато паднеш не умираш и така може да се съкращава мапа..

- Respected
Да за мнението на purple е виновен semi-clipa. Хайде в тази тема избройте всички проблеми, да не се правят нови теми. И да се погледнат наведнъж.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Да, това, което каза Алекс, наистина е вярно и ще е добре да се оправи. За сега не съм забелязал други проблеми, но ако се коригират тези, ще е супер. 

- Баннат
- Ник в играта: Excelds ツ
- Скайп профил: ЛС
Идеята е добра,защото и аз един път реших да влезна и така се случи както floddy е описал.
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Лично на мен това с /invis не ми се е случвало, но ако има проблем ще е добре да се оправи. Това с vote доста често почва да се случва и не е приятно като не можеш да гласуваш за следващ мап. Задължително да се оправи SemiClip-a, защото играчите си bug-ват на поразия, а и при телепортите пак трябва да се чака по половин час, ако няма кой да slay нахалниците. Grab плъгина не помага в тези случаи ;д - http://dox.bg/files/dw?a=31f7b0e79c. За сега други проблеми не съм забелязал.

- Баннат
Ако има някакви други бъгове моля пишете в темата, за да могат да се прегледат и оправят. Подготвя се нов мод и се надяваме всичко да е оправено и да няма бъгове.
Последно промяна от iv00 на 01 Апр 2016, 13:45, променено общо 1 път.
Причина: Зaключвaм тъй кaто нямa aктивност от 4 месецa.
Причина: Зaключвaм тъй кaто нямa aктивност от 4 месецa.