Оплакване от Глобален Админ- Excione

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Глобален Админ- Excione

Мнение от BaDaZz »

1. Nick на Админа: Еxcione
2. IP на Админа: -
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Бие ми 2 предупреждения ей така,понеже той си мисли,че се заяждам.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://prikachi.com/images.php?images/977/8533977H.png http://prikachi.com/images.php?images/993/8533993L.png http://prikachi.com/images.php?images/994/8533994U.png
5. Сървър: Форум.
Моля само и единствено темата да се заключи,след последно мнение на Червен!
Добавил съм снимките,който трябват,вижте и репутацията,защото аз в нея си казвам мнението,а не се заяждам!Ако се заяждах за 2 предупреждения ли е ?
+ Което ,къде пише,че се слага прeдупреждение.Най-малкото и той сам го слага. Ако се наложи поне друг да е. Моля темата да се прегледа обстойно от страна на,червените батковци. И да се изкажат.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Глобален Админ- Excione

Мнение от Excione ツ »

Виж дата, час и секунди. Имаше бъг в системата в този момент. Дори ти се resetнаха warns. За момента трябва да ти се добавят две. Предишното от Емил и моето ново. Благодаря, че ми напомни.
Аватар
Пенсия
Пенсия

Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Няма значение,никъде не се заяждам! Искам отговор от червен! Недей,сам да си взимаш решенията!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Точно аз съм достатъчно квалифициран, за да вземам решенията в живота си, както и в този форум.
Изображение
Това е дадената ти репутация преди време на kofein-a на измислено мнение по измислен казус.
Сега погледни и моята и погледни chat-a, в който най-човешки съм ти обяснил истините. Като това ти е начин да си излееш душата... хубаво. Но за втори път го правиш и наказание няма да ти се спести!
И не си мисли, че някой червен Архангел Михаил стои зад теб.
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Excione ツ написа:Точно аз съм достатъчно квалифициран, за да вземам решенията в живота си, както и в този форум.
Изображение
Това е дадената ти репутация преди време на kofein-a на измислено мнение по измислен казус.
Сега погледни и моята и погледни chat-a, в който най-човешки съм ти обяснил истините. Като това ти е начин да си излееш душата... хубаво. Но за втори път го правиш и наказание няма да ти се спести!
И не си мисли, че някой червен Архангел Михаил стои зад теб.
Е то може и преди 5-6 месеца да видиш сигурно и там ще намериш... Хайде сега изчакайте отговор от Администратор и да се приключи.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Хора, че го правите от симпатии си личи от далече. Поне си признавайте, да не е толко смешно. Момчето нищо не е направило а ти го правиш, защото не е на твоето мнение. Преди не беше такъв Теодорейййй с ръка на сърце си признай!!
Изображение
Аватар
Пенсия
Пенсия

Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Тедо тедо.... квалифициран друг път! Къде в репутацията ти дадена от мене е заяждане на знам! И аз ако търся преди 5 месеца може да намеря титаник!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

От тук нататък да пишат само от Глобален Админ нагоре! Това не ви е чат..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

По тая логика да има 2ма-3ма баннати от форума дето сами давали отрицателна репутация ей тъй, щото да са ми на напреки.

Е джука сори мотори ама като го написах още ти го нямаше мнението, па не ми се трие :Д
Последно промяна от JukeCity на 23 Дек 2015, 22:52, променено общо 2 пъти.
Причина: Епа от тук нататък мненията на другите ще бъдат изтривани/смалявани!
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Като за начало нямаш никакви предупреждения,дори този който е поставен от Емо в момента е махнато,заради някъв бъг в системата.
Тва предупреждение ще си го получиш обратно сега. Второто което е всички знаем какво ти е на сърце и как искаш да злепоставиш Глобалния Админ,защото не го понасяш. И да може да се счита за заяждане,защото не го понасяш и нарочно му даваш репутация. За това от тук нататък внимавай какви простотии ще направиш,можеш преспокойно да подминеш и да не го забележиш,а не на всяко мнение да търсиш да даваш минуси и да търсиш начин да се заядеш. От една Димитрова. се отървахме,не бъди и ти такъв!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”