Само да вмъкна, че темата главно я правя за да се почне може би всичко наново, т.е искам да кажа, че тук и сега се извинявам на всеки за държанието си, Камелия, Дени, Мусти и кой ли още не, всички го считайте, извинението е към всеки, не само към изброените в темата. + може би не го очаквате , но са извинявам и на Симона ( Дамню ) , общо взето на всеки се извинявам за всичко, което съм казала и впрочие. Моля без хейт.

Такам да направя и аз като Или и Гло ( <3 )
Здравейте,
името ми е Петя и съм от гр. Куклен на около 10тина км. от Пловдив! Живея с майка си и баща си на село ( бившо село, вече град така да го кажа ! ) обичам през студените дни да цъкам цс, да гледам филми или просто да си лежа и да слушам неква музичка.. а през топлите дни да излизам навън с приятели и да обикаляме из градовете или Куклен по кафенетата и парковете.. както споменах и в темата на Или обичам и от скоро време няма и 1 месец да едитвам шрифтове, снимки чрез андроид приложения.. ако има друго питайте хаха.. Надявам се всичко да е окей и така да го приемете, че все едно цъкам от днес или от 2-3 дни във веригата!