Предложение за JB Сървъра
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за JB Сървъра
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?
Искам да бъде добавено правило примерно ако няма CA , СМС/VIP -те(нямат командата revive) да не местят живи T -> CT ... сега днес бях Т , избягах и по средата на round-a ме метнаха CT, нямаше CA => не ме съживиха , а бях взел оръжие...и щях да правя бунт.
Надявам се да сте ме разбрали. Не видях да има такова правило.
Искам да бъде добавено правило примерно ако няма CA , СМС/VIP -те(нямат командата revive) да не местят живи T -> CT ... сега днес бях Т , избягах и по средата на round-a ме метнаха CT, нямаше CA => не ме съживиха , а бях взел оръжие...и щях да правя бунт.
Надявам се да сте ме разбрали. Не видях да има такова правило.
- Respected
- Ник в играта: Miss Soffi
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Предложение за JB Сървъра
Аз бях свидетелка и на твое място бих се оплакала,защото мисля,че въпросната смс-ка те метна нарочно ЦТ за да не го убиеш.Против предложението съм,не мисля,че има смисъл. Смските и сами могат да преценят кога да мятат.

- Respected
- Обратна връзка:
Ако става да се репортва - ОК , тогава предложението ми може да отиде в коша
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Па преди време аз кат ги избивах, точно когато убих надзирател, ме мятаха CT. Ама ко да праим, saders everywhere.
Обаче съм Против и аз, щото като няма СА, като ЦТ-то freekill всички затворници ко праим?
Обаче съм Против и аз, щото като няма СА, като ЦТ-то freekill всички затворници ко праим?
- Respected
- Обратна връзка:
Не съм казал да не могат да мятат играчи... не ме разбрахте.. да не мятат играчи , както в моя случай.. примерно да се задължи когато един играч е жив да се пита дали иска да бъде преместен CT ! е тва е , това исках да кажа.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Това се нарежда като "неписано" правило, и съм го казвал не само аз, но и админите вътре. Сега всичко е въпрос на принципи на админите.Andr0 написа:Не съм казал да не могат да мятат играчи... не ме разбрахте.. да не мятат играчи , както в моя случай.. примерно да се задължи когато един играч е жив да се пита дали иска да бъде преместен CT ! е тва е , това исках да кажа.
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Сървъра има много админи и не мисля, че е нужно! Относно предложението и с правило и без който иска ще го наруши. Всеки админ може да мисли кога е правилно да мести и кога не.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Очакваме отговор на ЧЕРВЕН, да каже дали да се добави такова правило или не.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Няма смисъл да се добавя поредното правило към конституцията на JB. Админът е за това - да преценява кога и какво да прави - не е нужно правило, за да се накаже за грешна преценка.
Замислете се после ще искате правило да не ви местят СТ ако имате много натрупани Jb пакове...
Замислете се после ще искате правило да не ви местят СТ ако имате много натрупани Jb пакове...
- Respected
Даваш Админа и го оправяме. Има хора, които да се борят за правата и интересите Ви.