Предложения за Jailbreak
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложения за Jailbreak
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавено "hud command" , нали знаете худа горе където изписва : .... is Simon и прочие, под това да изписва : >> командата на симон.
2. В кой сървър искате да стане промяната?Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Щото от масовия спам,който се случва,командата не може да се види, или когато revive играч,той ще знае каква е командата,като я прочете на екрана.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавен LINE DAY
2. В кой сървър искате да стане промяната? Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ще бъде доста интересно. Аз лично обичам този ден.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави скин на симон на Santa Claus.
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Да отбележим коледния дух и празниците.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави Random words game - Нещо като евенти,обаче с думи.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Така и така постоянно се правят неща по сървъра,това би бил добър напредък според мен.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да можем да спираме брояча.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Аз много често натискам погрешка 15 секунден тайм, и през това време може да се случи бунт. Така като го спрем ,ще знаят , че съм сбъркал и ще се върнат.
Весели празници!
2. В кой сървър искате да стане промяната?Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Щото от масовия спам,който се случва,командата не може да се види, или когато revive играч,той ще знае каква е командата,като я прочете на екрана.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавен LINE DAY
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Ще бъде доста интересно. Аз лично обичам този ден.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави скин на симон на Santa Claus.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Да отбележим коледния дух и празниците.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да се добави Random words game - Нещо като евенти,обаче с думи.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Така и така постоянно се правят неща по сървъра,това би бил добър напредък според мен.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да можем да спираме брояча.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Аз много често натискам погрешка 15 секунден тайм, и през това време може да се случи бунт. Така като го спрем ,ще знаят , че съм сбъркал и ще се върнат.
Весели празници!
Последно промяна от novachrono на 27 Дек 2015, 11:32, променено общо 2 пъти.
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Предложения за Jailbreak
Aз съм ЗА за всичките предложения.За първото, ако някой не е видял командата ще е добре да я изписва там.За другите ще повдига Коледния дух. За думите ще бъде по-смислено от кодове. :д
- Respected
- Обратна връзка:
В интерес на истината,предложението е предимно за тези,които все бъркат символите,чрез Random words game няма какво да му бъркаш, просто преписваш думите които са ти на екрана, и ти дава неопределен брой пакове (това вече ще го реши Кунчо, разбира се ако бъде одобрено) Random words game се пуска от симона при игри!златомира написа:Aз съм ЗА за всичките предложения.За първото, ако някой не е видял командата ще е добре да я изписва там.За другите ще повдига Коледния дух. За думите ще бъде по-смислено от кодове. :д
Последно промяна от novachrono на 27 Дек 2015, 13:32, променено общо 1 път.
- Аматьор
- Ник в играта: Juice
- Скайп профил: DJsounds.
Според мен тази идея е страхотна вместо да си гледате конзолата може само да погледнете горе под симона аз съм ЗА.
Бори се за това което обичаш.
- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
За съм за всичко ... дал си причините @Naskoy ;]
И за ново ЗаNaskoy ;] написа:Добавено е ново предложение.
Последно промяна от JukeCity на 27 Дек 2015, 11:49, променено общо 1 път.
- Respected
- Обратна връзка:
- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Аз съм За за всичките предложения, харесаха ми и също смятам, че и другите ще ги харесат, най - вече това със командата.
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Няма какво повече да допълвам. За!Air Jordan написа:Аз съм За за всичките предложения, харесаха ми и също смятам, че и другите ще ги харесат, най - вече това със командата.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
И на мен много ми харесват, тва с думите не е много мое нещо, но не виждам отрицателни причини като цяло. Най ми хареса първото предложение с командите на Саймън, обаче вместо да излизат горе на худ-а, защо не долу в чата да се виждат от живи и мъртви? (не само командите, а и всичко което пише ест) Няма да изглежда толкова натруфено, както горе на екрана и ще е симпъл. ;о А и си е долу по принцип и всички са свикнали по този начин. Иначе съм За по всичките предложения, малко разнообразие и новости не болят. (;
I'll see you soon then..

- Respected
- Обратна връзка:
Мартина,това лично аз съм го предложил, и са го отхвърляли. Това е по-скоро като алтернативен вариант на това. Аз искам най-вече потребителите да гласуват,защото в случая,тяхното мнение е от най-голямо значение.Lucky написа:И на мен много ми харесват, тва с думите не е много мое нещо, но не виждам отрицателни причини като цяло. Най ми хареса първото предложение с командите на Саймън, обаче вместо да излизат горе на худ-а, защо не долу в чата да се виждат от живи и мъртви? (не само командите, а и всичко което пише ест) Няма да изглежда толкова натруфено, както горе на екрана и ще е симпъл. ;о А и си е долу по принцип и всички са свикнали по този начин. Иначе съм За по всичките предложения, малко разнообразие и новости не болят. (;
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 80&t=17153
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Е щот аз много помня и следя кво се случва всяка втора секунда тука :О Абе просто си давам мнението, пък квот ще да става, на мен така ще ми харесва и ще е по-удобно. И тяхното е важно, ама и нашето също, нали и ние сме зависими от промените.^Naskoy ;] написа:Мартина,това лично аз съм го предложил, и са го отхвърляли. Това е по-скоро като алтернативен вариант на това. Аз искам най-вече потребителите да гласуват,защото в случая,тяхното мнение е от най-голямо значение.Lucky написа:И на мен много ми харесват, тва с думите не е много мое нещо, но не виждам отрицателни причини като цяло. Най ми хареса първото предложение с командите на Саймън, обаче вместо да излизат горе на худ-а, защо не долу в чата да се виждат от живи и мъртви? (не само командите, а и всичко което пише ест) Няма да изглежда толкова натруфено, както горе на екрана и ще е симпъл. ;о А и си е долу по принцип и всички са свикнали по този начин. Иначе съм За по всичките предложения, малко разнообразие и новости не болят. (;
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 80&t=17153
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: Miss Soffi
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Respected
Какво е това животно lineday? За другите те подкрепям, но го обясни и това.
- Respected
- Обратна връзка:
Подобен на HNS,с малко особености: затворницитe са 3% видими, те трябва да се скрият,като са на 1 HP, CT трябва да ги убият,като те самите не могат да бъдат убити, и рунда става така по-тъмен,за да се скрият по-добре.Excione ツ написа:Какво е това животно lineday? За другите те подкрепям, но го обясни и това.
Като във ZM Days.Забравих да спомена,че има и гравитация,която съм забравил точно колко е.
Имам още много предложения,които съм обмислил,но тях ще ги пусна след нова година. Надявам се да ми напомните.
- Respected
- Обратна връзка:
Някакво развитие по темата?
Последно промяна от Excione ツ на 30 Дек 2015, 14:21, променено общо 1 път.
Причина: Спазвай правилата на форума!
Причина: Спазвай правилата на форума!
- Напреднал
- Ник в играта: --
- Обратна връзка:
Еми и аз съм ЗА , така ще е много добре като изписва горе командата ( още по добре ще е и ако саймъна знар командите хд) 3рото предложение съм ЗА да знам кой да претрепам. 2рото е доста и инетересно и съм за , но по-добре ще е този day да се пуска на крав на маповете защото ще е много дълъг и ще си мине целия мап ...Това е всичко, браво за идеите
rd7I6G4.gif
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
По първото - това е пълна простотия. Толкова години играя и винаги съм успявал да видя командата и да не съм, има конзола. Няма смисъл от излишни хъдове, които да свалят фпсто. По второто - какво по дяволите е този ден? Пълна безсмислица, против. По третото - това с този модел няма да се прави, Коледа мина. А последно по четвъртото, ми харесва идеята, може и да се сложи.
Половината давате ЗА, като въобще не усмисляте дали тези предложения биха и вредили на геймплея.
Половината давате ЗА, като въобще не усмисляте дали тези предложения биха и вредили на геймплея.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Предложение 1: Против, наистина ще сваля и без това ниското фпс.
Предложение 2: От описаното от теб не ми се струва много интересен този ден. Може и без него.
Предложение 3: Против, късно е вече да се слага такъв скин.
Предложение 4: За, интересно ще е.
Предложение 5: Против, голямо объркване ще настъпи така.
Предложение 2: От описаното от теб не ми се струва много интересен този ден. Може и без него.
Предложение 3: Против, късно е вече да се слага такъв скин.
Предложение 4: За, интересно ще е.
Предложение 5: Против, голямо объркване ще настъпи така.
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
По първото няма да се прави, тъй като не мога да измисля проверка, с която да идентифицира съобщението като команда.
По второто този ден няма да се добавя, тъй като много ще бави. Има си нормален ХНС.
По третото Коледа мина, няма да се слагат модели.
По четвъртото може би в бъдеще, за сега има по належащи работи и ще седи за сега с код.
По петото е направено с командатa /stoр. Таймера трябва да бъде поне 5 секунди, за да може да бъде спрян.
По второто този ден няма да се добавя, тъй като много ще бави. Има си нормален ХНС.
По третото Коледа мина, няма да се слагат модели.
По четвъртото може би в бъдеще, за сега има по належащи работи и ще седи за сега с код.
По петото е направено с командатa /stoр. Таймера трябва да бъде поне 5 секунди, за да може да бъде спрян.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.