Добър вечер, потребители, ако може някой да ми помогне с обработка на видео с fragshow ?
Ако някой има опит да се свърже с мене на скайп ivelin.dekov7
Обработка на Видеа
- Аматьор
- Ник в играта: dddd
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Neno
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Обработка на Видеа
Значи имаш грешка! fragshow е просто име на геймърски клип в който е заснето цялото действие което си избрал. Примерно как си ги избил 10 човека!
А за да си направиш fragshow ти са нужни доста програми за редактиране, тъка че мисля че няма да е толкова елементарно. Но пък ако имаш желание да видиш само кои програми ти са нужни за да направиш клип или както се казва "fragshow" заповядай тук ги пише пък след това пиши ако имаш желание да разбереш повечко за всичко това!
А за да си направиш fragshow ти са нужни доста програми за редактиране, тъка че мисля че няма да е толкова елементарно. Но пък ако имаш желание да видиш само кои програми ти са нужни за да направиш клип или както се казва "fragshow" заповядай тук ги пише пък след това пиши ако имаш желание да разбереш повечко за всичко това!

- Respected
Re: Обработка на Видеа
Мога да ти дам един съвет - изтегли си bandicam. Настройваш си примерно копчето f4 влизаш и като цъкнеш, почва да записва, като цъкнеш пак спира. Така за в бъдеще ще ти е по-лесно и може въобще да не обработваш клиповете.