Предложение за добавяне на няколко нови карти в Jailbreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за добавяне на няколко нови карти в Jailbreak

Мнение от Melachka »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавена тази карта - http://cs.gamebanana.com/maps/185853 , има най-разнообразни игри, играл съм я доста преди, интересна и забавна е, смятам, че ако се добави ще се играе често.
2. В кой сървър искате да стане промяната? SlackServ.com # Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ще има разнообразие, няма да се повтарят някои карти, а и ще е интересно за повечето от играчите да играят на тази нова карта, това е моето мнение.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде върната тази карта отново - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3070/ , Тя беше една от най-играните карти, старата школа е, преди в сървъра в рамките на няколко години беше една от най-играните карти. Има Race, плуване, футбол, стрелба и е голяма карта, става когато сървъра е Full, интересна и забавна е и мисля, че ако бъде върната ще се хареса на доста от играчите, преди доста често беше пускана и се играеше, сървъра беше пълен непрекъснато на тази карта.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - SlackServ.com # Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - По-интересна и по-разнообразна игра, както описах по-горе, това е голям мап с доста интересни игри, които се харесват от играчите отдавна.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде върната и тази карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2132/ , голяма е и има най-разнообразни игри, също така и тя е от старата школа и е любима на много от играчите, също така се играеше много преди, нямам обяснение защо беше премахната?
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Разнообразие, пълен сървър с много играчи, защото съм напълно убеден, че тази карта се харесва на много от тях! Вярвам, че ако бъде добавена, ще се играе често така, както преди.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавена следната карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3295/ , има много игри, а и е новичка. Има лазери, футбол, стрелба, състезание, както и още някои игрички, но не се виждат от снимките. Настоявам да се разгледа и да се обмисли, защото е страхотна карта!
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Още повече разнообразие, също така както съм написал по-горе в предложението си, това е голяма карта с доста игри, интересна е и съм сигурен, че ще се хареса на доста от играчите. :victory:
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Да бъде върната също и ето тази карта - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3036/ , защото преди се играеше много и си спомням, че много, ама много пъти сървърът е бил пълен на макс на нея. Има страшно много игри, като лазери, kz, футбол, race, руска ролетка и още доста, силно се надявам да помислите положително над добавянето й! Poseidon е карта, която се играеше много преди!
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Отново пълен сървър и разнообразие, картата е много голяма и много интересна, има всякакви и най-разнообразни игрички, повечето от играчите я знаят и я харесват, надявам се това да се потвърди в гласуването и да бъде добавена!
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Eто тази карта да бъде върната също - http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1489/ ; това е старата школа, вярно е, че няма много игри, но все пак е от старите карти и се сещам, че сървъра също е бил многократно пълен на нея, а и на всичкото отгоре мапа си е класика!
2. В кой сървър искате да стане промяната? SlackServ.com # Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Връщането на още една стара карта в сървъра, интересна и забавна, която се играеше страшно много преди, вярно е, че е бунтарска, но по тая логика то има още много по-бунтарски мапове в маплистата на сървъра, но стоят?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Re: Предложение за добавяне на няколко нови карти в Jailbrea

Мнение от shenzo:D »

Jail crime си я има ама не се играе напоследък. За първото предложение съм ЗА само ако няма бъгове. А за другите съм За едни от старите мапове които се играеха на мен ми харесват и ще е хубаво да се върнат.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

По всички карти съм За да се добавят. Стари мапчета, много хубави и доставят удоволствие да се играе на тях. Единствено много много не искам да се добавя crime, на нея няма много "готови" игри и трябва малко въображение, което повечето надзиратели нямат, за да се направи хубав рунд с много и различни игри.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Единствено съм против за prisonvolta, не знам един малък ми е такъв, иначе за другите гласувам съм За, стара школа са си, хубави карти са, преди много сме ги играли, а и виждам, че и другите ги харесват. :)
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Съгласен съм, нека се добавят и да се добавят в списъка !
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

За съм за всички карти! Интересни са.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Не ми харесва само 2-рата. За всички останали съм ЗА! И ако можете да върнете jail_saintgeorge_v2 (или нещо такова), беше си много хубава и не знам защо я няма...
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Darba
Обратна връзка:

Мнение от Darba »

Абсолютно съм ,ЗА ! Играят се едни и същи map-ове последно време и започва да омръзва .. Ако всички се добавят ще бъде много добре. Ще има по-голям избор ,а и са доста добри поне част от тях ,играл съм ги. Като цяло изглеждат интересни :hmm:
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

И тези всичките ще ги сложа, дано нямат бъгове.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”