Предложение за AWP
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Предложение за AWP
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам екстрите, които имат админите, да са само за SMS VIP, SMS Admin.
2. В кой сървър искате да стане промяната? AWP
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! За мен (вероятно и за повечето) не е справедливо админите със съживяването им да имат по 1 граната, +15 кръв (или колкото имат). Мусти е виновен :@
2. В кой сървър искате да стане промяната? AWP
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! За мен (вероятно и за повечето) не е справедливо админите със съживяването им да имат по 1 граната, +15 кръв (или колкото имат). Мусти е виновен :@
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
Re: Предложение за AWP
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 45&t=20576
И да, не е честно. Лесно им беше да го добавят, ама не може да се махне 2 месеца..

И да, не е честно. Лесно им беше да го добавят, ама не може да се махне 2 месеца..

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
Никъде, ама никъде не трябва да имат екстри, но в момента Админ панела не го позволява.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА!Andr0 написа:ЗА, макар, че може да се махне само първоначалното HE , което имат-
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Всъщност кръвта е 105hpКами написа: 3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! За мен (вероятно и за повечето) не е справедливо админите със съживяването им да имат по 1 граната, +15 кръв (или колкото имат). Мусти е виновен :@

An ugly personality destroys a pretty face.
- Respected
Не помагат с нищо ??Малката ;* написа:Всъщност кръвта е 105hpКами написа: 3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! За мен (вероятно и за повечето) не е справедливо админите със съживяването им да имат по 1 граната, +15 кръв (или колкото имат). Мусти е виновен :@и честно казано тия екстри не помагат с нищо (той Емо си го е казал по-горе), най-много като метнеш едно HE да вземеш на някой еди-колко си hp. Така, че на мен ми е все едно дали ще се махнат или не, то със или без тях е едно и също, но щом има протестиращи, ще дам "За", та да може нещата да се задействат по-бързо.

На мнението ми по-горе има линк към такава тема и там има демо, я виж дали не е нищо. Като застана горе на india и убия два пъти админ той като се спауне веднага хвърля НЕ и аз съм точно на 2 гранати въпреки че нищо не е направил. А мисля че дори взема повече дмг от колкото при обикновените играчи

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка: