Проблем с Photoshop CS5

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "ТЕХНОЛОГИИ"
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: dddd
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем с Photoshop CS5

Мнение от Bewz »

Добър вечер драги потребители на Slackserv, имам проблем с Photoshop CS5:
Изображение
Благодаря предварително! :victory:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Darba
Обратна връзка:

Re: Проблем с Photoshop CS5

Мнение от Darba »

Всеки знае ,че като има проблеми с photoshop-a ми пише на лично или в скайп :happy: .. Айде пиши да се разберем. :D :cheers:
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Neno
Обратна връзка:

Мнение от Neno »

Правило номер 1! При създадена тема за проблем, проблема се решава в темата а не по скайп !!!
Все пак ако проблема се реши чрез скайп, ще е много хубаво след това човека с проблема или човека който помогна, да пише какъв е бил проблема и как е бил решен!
Защото ако има друг човек със същия проблем, то тогава той може да види темата или пък ако си създаде тема, някой да му даде линк от тази тема в която пишем сега.

Другото е че темата не е в правилния раздел, а е за рездел "Графични едитори/Photoshop"
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Darba »

Neno написа:Правило номер 1! При създадена тема за проблем, проблема се решава в темата а не по скайп !!!
Все пак ако проблема се реши чрез скайп, ще е много хубаво след това човека с проблема или човека който помогна, да пише какъв е бил проблема и как е бил решен!
Защото ако има друг човек със същия проблем, то тогава той може да види темата или пък ако си създаде тема, някой да му даде линк от тази тема в която пишем сега.

Другото е че темата не е в правилния раздел, а е за рездел "Графични едитори/Photoshop"
Може би имаш нужда от това ..
http://www.slackserv.com/forum/viewtopic.php?f=141&t=9

Това правило липсва нещо или ?!? :hmm:

Идеята ми е ,че не винаги става с едно нещо.. Искам да кажа ,че особено с Photoshop може да ти излиза един и същи "error" ,но проблема да се решава по 10различни начина .. Затова предлагам за по-лесно скайп и после чрез teamviewer оправям всичко ,но както и да е.. В такъв случай ще се постарая вече да обяснявам в темите максимално кратко и ясно ..

Като за начало да започнем с най-лесното.. : Цъкни десен бутон на Photoshop-a дай Properties -->Compatibility --> Сложи тикче на Run this program as an administrator --> Apply и Стартирай photoshop-a.. Очаквам отговор да видим какво е станало и дали трябва да пробваме друго. :cheers:
Последно промяна от Darba на 09 Яну 2016, 23:26, променено общо 1 път.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Neno »

Да това го няма като правило в правилата на форума, но който и да питаш от екипа или не, ще потвърди че съм прав. Но както и да е, важно е да се помогне на потребителя.

По съобщението е ясно че при инсталация нещо е объркано и аз предлагам на автора на темата, да "пре" инсталира фотошопа!
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: dddd
Обратна връзка:

Мнение от Bewz »

Локвайте много искам да благодаря на "Darba".
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Darba »

Готово оправих го току-що .. Точно по този начин ,който съм описал по-горе.. И да Neno прав си просто се ядосах и се заядох, извинявам се за което.. От сега нататък ще се опитвам да обяснявам в темата :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Neno »

Ааа.. няма нищо! Сега ми стана интересно как оправи проблема защото до сега не съм имал такъв, не че не мога да намеря в интернет, но просто ако може да дадеш линк или да обясниш с думи. Искам темата да завърши с решението ако е възможно :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Darba »

Като за начало да започнем с най-лесното.. : Цъкни десен бутон на Photoshop-a дай Properties -->Compatibility --> Сложи тикче на Run this program as an administrator --> Apply и Стартирай photoshop-a.. Очаквам отговор да видим какво е станало и дали трябва да пробваме друго. :cheers:
Като цяло трябваше да се стартира като администратор ,защото на CS5 иска администраторски права за лиценза ..

Това е ,доста е просто.. Очаквах да е от това още отначало ,но исках да пробвам първо и да стана.. Има още поне 10причини поради ,които да излиза този Error затова исках скайп или нещо за по-лесно ..извинявай Neno. Айде локвайте :cheers:
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "ТЕХНОЛОГИИ"”