Въпрос относно репутация.

Тук ще се местят приключени теми за проблеми свързани със сайта и форума .
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос относно репутация.

Мнение от Air Jordan »

Така, въпросът ми е следният. Нали беше: 19. Забранява се обиждането, заяждането и спаменето чрез +/- 1 репутация! При нарушение репутацията се занулява и е възможен бан с порицателна цел от форума.

Тогава ваш член на екипа защо го нарушава?
Изображение

Преди време, когато аз, Valio99 (floddy), Sasho и GateR си смапехме с репутацията за +1, на всичките ни беше занулена репутацията, дори можеше да бъдем наказани с бан от форума.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно репутация.

Мнение от Tony Montana »

А на кой потребител е направено това
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: silviqsekazvam
Скайп профил: silviqsekazvam
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от silwetyy »

Ако не се лъжа беше на shenzo
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

На shenzo, ето този потребител: http://www.slackserv.com/forum/memberli ... le&u=12932
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Добре, мерки ще се вземат. Заключвам до тогава защото работата е малко сръткава :D
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Щото може да си го позволи, а вашето си беше системно спамене, а и винаги правилото може да бъде нарушено заради някое изключение.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Това, че може да си го позволи е отделен въпрос. Просто имаме доста тъпоглави овце, които са родени научени и гледат да критикуват всеки, който е под тяхното ниво, та те разбират phpbb на перфектно ниво, писали са 10 phpbb mod-a минимум, завършили са Оксфорд, Кеймбридж и прочие. Потребителя shenzo дава много смислени предложения и идеи, но трябва да се осмисли добре, вярно не е най-добрия в аргументацията, но се старае и разсъдливите уважаваме неговия труд. Крайно ми е писнало от закърнелите мозъци в екипа и не само.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

19. Забранява се обиждането, заяждането и спаменето чрез +/- 1 репутация! При нарушение репутацията се занулява и е възможен бан с порицателна цел от форума.

Айде моля ви се стигате с това, че можел да си го позволи. Виждал съм хора които се наказват за това нещо като 1 път и аз самия наказах.
Стига сте ограничавали хората. Защо потребител като го направи никой не се е обосновал по този начин че може да си го позволи?
Какво очаквате,така ли ще въдворите ред като самите ни висшестоящи админи нарушават правилата. Ако е бил достатъчно интелигентен навремето и не беше излъгал толкова време едва ли щеше да има отрицателна репутация. Вземете се стегнете хора,къв пример давате на потребителите и на другите админи. Станимире обяснението си го запази за себе си,не ме интересува и не искам да ми обясняваш как щял да се оправи всичко като му пишеш на ЛС. Това не е начина да му оправиш репутацията,да беше му мислил навремето. Всеки вече гледа да прави това както му изнася на него,а да не говорим за защитаването на хората които им допадат по някакъв повод.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”