Искам да се извиня публично на всички, които съм напрегнал online по един или друг начин.
Искам да се извиня на shenzo, че излишно наспамих репутацията му с положителните вотове, както и изказах мнението си относно тях (в полето, в което се аргументира вота), на глобалният модератор JukeCity и на 'Митко' (който и да е той, ще ме извинява, но не помня имена), че им направих забележка за едно предупреждение.
Искам да се извиня на всеки един, който е изписал хиляди редове относно мен (Основно JukeCity, Toni Montana, Musti и Genata).
Искам да се извиня и на Air Jordan, че не се отнесох честно, спрямо него и другите,
както и на всеки един, който се е почуствал засегнат (не на последно място).
Относно това:
Никога не бих наказал потребител, защото е дал много положителни репутационни вотове на друг (ако са аргументирани, не убиждат и не целят заяждане). Никога. Абсолютно никога и по никакъв повод.Musti написа:19. Забранява се обиждането, заяждането и спаменето чрез +/- 1 репутация! При нарушение репутацията се занулява и е възможен бан с порицателна цел от форума.
Исках да Ви дам пример, на Вас - потребителите [и от части на админите (he-he)], как можете да бъдете по- позитивни един към друг, да се подкрепяте, уважавате и да си помогате. Исках да дам пример, като 'висшестоящ админ', че не е лошо понякога да се подаде патерица на съфорумник и да му се покаже, че неговото мнение има значение (макар и неграмотно написано и неаргументирано). За сметка на това постигнах обратното - негативни коментари и като цяло негативизъм в целия форум. Извинявайте.
Заслужавам наказание - бан за 1 ден от форума с поучителна и порицаваща цел, както и да ми се занули репутацията. (Аз бих наказал по подобен начин, само че при коренно различни обстоятелства)
Отново и към всички - извинявайте, сбърках, в мен е грешката. Имате право да ме съдите