Предложение за ново правило - HNS

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за ново правило - HNS

Мнение от BaDaZz »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавено правило гласящо: Забранен е camp(чакаленето до/под блок с цел кил).
2. В кой сървър искате да стане промяната? Hide N Seeak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Би помогнало с това,че много стари играчи се отказаха,да играят защото има хора който чакат и то нарочно.
Последно промяна от BaDaZz на 06 Яну 2016, 21:13, променено общо 1 път.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Re: Предложение за ново правило - HNS

Мнение от vankata199 »

Тва се предложи и не се прие за мен това е част от играта все пак и слабите трябва да имат шанс като не могат да скочат блока поне могат да си чакат да не отиде Т-то по далече а той щом си скача блокове винаги ще намери начин за измъкване било то на сгс или бхоп за мен лично е без значение но гледам от страна на слаб играч понеже и аз го правих 2008
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Темата не е по образец, оправи я.
На мнението на Ванката съм и аз давам против!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Аз съм ПРОТИВ , защото това няма смисъл хем си е част от играта , хем , ако не могат да скачат поне 240 има клипчета и га гледат не става ей така ..
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Помислете логично, правилото преди го имаше в сървъра а така едва ли не CT блоква Т-то, като скача и го хитва. Не ви ли дразни на рооф ремейк, като седят под лж1 или на c21_choklad ? То и ръна е част от играта ама го забраниха ? То и за блока може да сe каже, че е част от играта.
Офтопик:
И после иди запази добрите играчи в сървъра :)))))
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
Скайп профил: LS!!
Обратна връзка:

Мнение от vankata199 »

Лилав нищо не каза тука блоке е забранен защото блокне ли те умираш или взима хп а там не ти прави нищо просто седи и чака това че ти скачаш към него е твое решение ако си седиш мирно няма да те блокне от блок до блок има разлика 2ро ръна е забранен защото ако ти играя на мие 1вс1 и играем с оградата ти ще се откажеш само като ме видиш там 3-то играчи добри там няма от 2012 4-то мислете преди да пишете щото всеки може на изуст или единия като напише едно и всички по него там да има като отговор коригирайте си мненията дайте ясна и основателна причина защо как и какво не просто блоква и не може да минеш еми на шоколад доло като чака отивай вода и после си свободен да прайш квот ти е на сърцето мисъл се иска не може само да скачаш като мен по блоковете аз поне ходя бързо на тях не мисля ама скачам и знам че като импровизирам джъмп ще го скоча ама тва е различна тема вече айде че съм гладен
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

puRple* написа:Помислете логично, правилото преди го имаше в сървъра а така едва ли не CT блоква Т-то, като скача и го хитва. Не ви ли дразни на рооф ремейк, като седят под лж1 или на c21_choklad ? То и ръна е част от играта ама го забраниха ? То и за блока може да сe каже, че е част от играта.
Офтопик:
И после иди запази добрите играчи в сървъра :)))))
не си прав, блока не е част от играта :) Даже за блок не трябва да се слайва а направо бан за по 30мин !!!
По темата : ПРОТИВ ! Като чакат , чакат. Ще започнат да се оплакват много и ще стане голяма анархия :)
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Не сте прави! Ако се замислите малко,от колко време няма стар играч който да е добър? Само нови деца така да кажа,който ако не могат да скочат нещо и псуват,блокват и тнк. Ако кампа не се забрани,то поне нека да се добави плугин,при който когато хитнеш 1 човек не го забавяш.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Именно, като скачаш и има играч под теб и те хитне те забавя и не можеш да го скочиш. С това правило просто играта ще е по-спокойна, на CT не им пречи могат и без да кампят, а Т ги дразни.
Все пак всеки има мнение, за вас е по-добре така, за нас не ..
Офтопик:
Ето ката става :D :D Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Извинете за двойния пост, просто трябва да кача демото и да влезна в игра. Като темата се избута, може да съедините мненията.

ВИЖТЕ това демо и си правете извод - http://dox.bg/files/dw?a=65bd98b23c
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

За сега няма да се въвежда, но не казвам, че няма нужна. В бъдеще се разберем за момента това правило не е приоритет!
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”