Извинение

Модератор: Развлечения

Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Извинение

Мнение от kofein »

Здравейте,
Искам да се извиня публично на всички, които съм напрегнал online по един или друг начин.
Искам да се извиня на shenzo, че излишно наспамих репутацията му с положителните вотове, както и изказах мнението си относно тях (в полето, в което се аргументира вота), на глобалният модератор JukeCity и на 'Митко' (който и да е той, ще ме извинява, но не помня имена), че им направих забележка за едно предупреждение.
Искам да се извиня на всеки един, който е изписал хиляди редове относно мен (Основно JukeCity, Toni Montana, Musti и Genata).
Искам да се извиня и на Air Jordan, че не се отнесох честно, спрямо него и другите,
както и на всеки един, който се е почуствал засегнат (не на последно място).

Относно това:
Musti написа:19. Забранява се обиждането, заяждането и спаменето чрез +/- 1 репутация! При нарушение репутацията се занулява и е възможен бан с порицателна цел от форума.
Никога не бих наказал потребител, защото е дал много положителни репутационни вотове на друг (ако са аргументирани, не убиждат и не целят заяждане). Никога. Абсолютно никога и по никакъв повод.

Исках да Ви дам пример, на Вас - потребителите [и от части на админите (he-he)], как можете да бъдете по- позитивни един към друг, да се подкрепяте, уважавате и да си помогате. Исках да дам пример, като 'висшестоящ админ', че не е лошо понякога да се подаде патерица на съфорумник и да му се покаже, че неговото мнение има значение (макар и неграмотно написано и неаргументирано). За сметка на това постигнах обратното - негативни коментари и като цяло негативизъм в целия форум. Извинявайте.
Офтопик:
Винаги, когато съм писал на някой (с един или друг тон) е било с доброжелателни намерения и съм мислил най- доброто за него, както и за сървърите. Било то чрез съвети, порицания или въпроси. Никога не съм целял да се правя на кой съм аз и тем подобни.

Заслужавам наказание - бан за 1 ден от форума с поучителна и порицаваща цел, както и да ми се занули репутацията. (Аз бих наказал по подобен начин, само че при коренно различни обстоятелства)

Отново и към всички - извинявайте, сбърках, в мен е грешката. Имате право да ме съдите :cheers:
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Re: Извинение

Мнение от shenzo:D »

Добре, осъзнал си грешката си. То всеки греши но след известно време се прощава. Аз приемам извинението ти, защото знам че на приятелите трябват да се прощават грешките, дори каквито и да са те.

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: KineZz1.^
Скайп профил: KineZz1.^

Мнение от KineZz1.^ »

Няма проблем,иди изпий една водка и си оправи настроението
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Нз дали имам право на мнение , ма Кофе да не ти пука , всеки прави грешки и няма непростими неща, така че да не се притесняваш без смисъл :)
rd7I6G4.gif
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Няма безгрешни хора. :) Всеки прави грешки,но е важното да се учи от тях.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Кофе нямаш ядове...само се чудя защо си я пуснал тази тема когато не си направил нищо сериозно :) за мене това правило т.19 е напълно излишно защото това е репутация и аз на който искам на този ще си давам и колкото си искам... с репутацията ти оценяваш коментара на даден потребител и аз не виждам спам в това нещо това че дадения потребител е получил палец на горе вместо вас и завист :D
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от KineZz1.^ »

skobata написа:Кофе нямаш ядове...само се чудя защо си я пуснал тази тема когато не си направил нищо сериозно :) за мене това правило т.19 е напълно излишно защото това е репутация и аз на който искам на този ще си давам и колкото си искам... с репутацията ти оценяваш коментара на даден потребител и аз не виждам спам в това нещо това че дадения потребител е получил палец на горе вместо вас и завист :D
Ами да и аз съм на това мнение няма смисъл...Даже не трябваше да ти е занулят..както каза колкото си искам ще давам,нали не обиждаш никой
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Че кой се оплаква от положителна репутация :D Не мисля , че си направил нищо нередно , даже правилото трябва да се промени само на - репутация .... Ако в тази +репутация не си обидил никой , къв е проблема ?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Фюрка и моите извинения към теб, че не те псувам достатъчно и се буташ на акъл, слушайки използвани КОЗове.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Обратна връзка:

Мнение от Valve »

Вие тук всички сте за психиатрията... Да ревете, като малки деца че са ви дали положителен вот... Детска работа.. Кофеине няма кво да им се извиняваш... Явно не разбират от добро... И м-ду другото, какъв спам е, след като е написал за какво ти дава вот.... Детска градина... Нямам думи просто... Вземете се стегнете малко, защото ако мрънкате за най-малкото незнам как ще се оправяте в този живот.. През ... ми е ква репутация ми дават и колко е или дали е отрицателна.. Ебаси работата... Ако искате и предупреждение ми слагайте, все ми е тая.. Не можах да се сдържа..
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

Няма нужда да се извиняваш, не си извършил убийство, за да го правиш. Но го оценявам и ти прощавам, пак ще сме приятели. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

shenzo:D написа:Добре, осъзнал си грешката си. То всеки греши но след известно време се прощава. Аз приемам извинението ти, защото знам че на приятелите трябват да се прощават грешките, дори каквито и да са те.
Не стига, че на теб е дал репутацията и вместо да му благодариш с най-голямата си наглост му приемаш извинението.

По темата много драматизираш и се филмираш, да не беше прав, както ти казах и на ЛС, но нищо фатално и непоправимо не е станало. Такива теми са меко казано глупави за такива дребни неща. Утре ще се извиниш, че си ходил на тоалетна.....
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от KineZz1.^ »

Air Jordan написа:Няма нужда да се извиняваш, не си извършил убийство, за да го правиш. Но го оценявам и ти прощавам, пак ще сме приятели. :)
Ти ако беше приятел нямаше се оплачеш.."ПРИЯТЕЛЮ"
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

DemoLitioN написа:
shenzo:D написа:Добре, осъзнал си грешката си. То всеки греши но след известно време се прощава. Аз приемам извинението ти, защото знам че на приятелите трябват да се прощават грешките, дори каквито и да са те.
Не стига, че на теб е дал репутацията и вместо да му благодариш с най-голямата си наглост му приемаш извинението.

По темата много драматизираш и се филмираш, да не беше прав, както ти казах и на ЛС, но нищо фатално и непоправимо не е станало. Такива теми са меко казано глупави за такива дребни неща. Утре ще се извиниш, че си ходил на тоалетна.....
Ти незнаеш за някои работи. :cheers: И въобще не драматизирам, след като има хора, които са се засегнали и напрегнали по някакъв начин, аз съм длъжен да предоставя своите извинения. От чисто морална гледна точка. Като настъпиш някой в автобуса се извиняваш, въпреки че просто си му накалял малко обувката. :reve:
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Няма нужда от извинения,екип сме,колеги сме. Всеки прави това, което смята за правилно,аз просто си изразих моята гледна точка по въпроса и мнението ми. Не казвам, че съм прав или че ти си сгрешил.
Изображение
Аватар
Пенсия
Пенсия

Ник в играта: Тайна
Скайп профил: Тайна
Обратна връзка:

Мнение от BaDaZz »

Принципно,няма нужда то извинение. В крайна сметка те познаваме доста добре,и знаем ,че си свестен и не би направил нещо лошо. Това ,че се извиняваш пред всички,освен едно голямо ЕВАЛА. Понеже така,показваш ,че не си по-голям от потребителите което е голяма чест,според мене.Не си от типа,кой съм аз,и това също е много добро качество.
Изображение
>Диана. - От днес 23:20
>Ники ако имаш голям идвай :D :D :D
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2016г.]”