[Кандидат админ] JailBreak - off we
- Аматьор
- Ник в играта: off we
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] JailBreak - off we
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 44.
3. Напишете Вашето име! - Ивън.
4. Напишете Вашия ник! - off we
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помагам на недоразбралите, да наказвам нарушителите и да помагам за развитието на сървара.
7. Задължително Skype за връзка: - Dalina55771
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 44.
3. Напишете Вашето име! - Ивън.
4. Напишете Вашия ник! - off we
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помагам на недоразбралите, да наказвам нарушителите и да помагам за развитието на сървара.
7. Задължително Skype за връзка: - Dalina55771
Последно промяна от Genata на 12 Яну 2016, 21:52, променено общо 1 път.
Причина: Заради недоразумението,аз лично съм му разрешил,след като вие явно нещо пак сте бляли някъде.
Причина: Заради недоразумението,аз лично съм му разрешил,след като вие явно нещо пак сте бляли някъде.
- Respected
Re: [Кандидат админ] JailBreak - off we
Напълно му е позволено да пусне кандидатура. Гласувайте отначало. Играча е набеден за нарушения от тип: Обиди по сървърите и гарантирано не е бил той. Успех!
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Еми аз отново ти давам ЗА, държиш се добре в сървъра и знаеш правилата. Мисля, че ще се справиш.

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Както и на миналата кандидатура - За.JukeCity написа:За, съм щот си ми направил добро впечатление.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
За краткия период от месец, чак сега разбрах, че може да стане нещо от теб, но издъниш ли се, втори шанс трудно ще получиш.
За.
За.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Не си ми направил лошо впечатление,не нарушаваш правилата в сървъра,тъй че имаш ЗА от мен.Надявам се да се справиш.Успех!
- Напреднал
ЗА от мен, добре се справяш със смс правата и не се заяждаш с играчите. Успех!
- Respected
- Ник в играта: V.I.P.E.R.A
- Скайп профил: lovehunter195
- Обратна връзка:
Аз Отново съм Против както беше и Kuncho... Не си ми направил добро впечатление и мисля, че дори и да минеш тест периода няма да се задържиш в екипа....
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Естествено голямо ЗА, както споменах и в миналата кандидатра, той се старае, мирен играч e. Според мен лично ще се справи. Успех! (;
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
И аз ти давам за, даже ми е много интересно що още не си админ?

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
За, твоята и на Варна Майна са кандидатурите, които очаквах от около месец (знам, че имате желание).
Искам да обещаеш обаче пред всички, че ако бъдеш одобрен, в случай, че се съмняваш как да постъпиш в дадена ситуация (то, щото в jailbreak-a ситуации колкото искаш) ще се допидаш до по- опитен.
Също така, не се пренадъхвай на играчите: първия гаг трябва да е максимум минута и половина; ако някой не разбира нещо - обясни му; играй за играчите и помагай да се провежда правилно играта. Всеки може да gag-ва и да slay-ва, но не всеки има реална преценка как да процедира. (това се развива с времето, np)
И най- важното - бъди справедлив и добър !
Успех и късмет.
Искам да обещаеш обаче пред всички, че ако бъдеш одобрен, в случай, че се съмняваш как да постъпиш в дадена ситуация (то, щото в jailbreak-a ситуации колкото искаш) ще се допидаш до по- опитен.
Също така, не се пренадъхвай на играчите: първия гаг трябва да е максимум минута и половина; ако някой не разбира нещо - обясни му; играй за играчите и помагай да се провежда правилно играта. Всеки може да gag-ва и да slay-ва, но не всеки има реална преценка как да процедира. (това се развива с времето, np)
И най- важното - бъди справедлив и добър !
Успех и късмет.
- Аматьор
- Ник в играта: off we
- Обратна връзка:
Обещавам, че със сигурност, ще се допитвам до по-опитен, ако бъда одобрен!!
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 13 Яну 2016, 09:43, променено общо 1 път.
Причина: Не пиши по кандидатурата си,без да ти е зададен въпрос от екипа.Другият път +1 Предупреждение !
Причина: Не пиши по кандидатурата си,без да ти е зададен въпрос от екипа.Другият път +1 Предупреждение !
- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
Против! Не смятам, че ще се справиш като част от екипа, част от играта ти куца.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
LM ^^ написа:Против! Не смятам, че ще се справиш като част от екипа, част от играта ти куца.
+
Как искаш да станиш член на екипа като правилата не знаеш.Редовно ми пишеш на латинеца,пишеш по кандидатурата без да ти е зададен въпрос,а това показва колко ''добре си запознат с правилата'' От мен също имаш Против !
Последно промяна от Musti на 14 Яну 2016, 14:10, променено общо 1 път.
Причина: Вота ти не се зачита,вижда се ясно горе че има зададен въпрос към въпросния потребител. Това, че не знае всички правила във форума не означава, че не може да запазва реда в сървърите. Гласове се дават на базата на наблюденията от сървърите.
Причина: Вота ти не се зачита,вижда се ясно горе че има зададен въпрос към въпросния потребител. Това, че не знае всички правила във форума не означава, че не може да запазва реда в сървърите. Гласове се дават на базата на наблюденията от сървърите.
- Глобален Модератор
r1odayftw написа:LM ^^ написа:Против! Не смятам, че ще се справиш като част от екипа, част от играта ти куца.
+
Как искаш да станиш член на екипа като правилата не знаеш.Редовно ми пишеш на латинеца,пишеш по кандидатурата без да ти е зададен въпрос,а това показва колко ''добре си запознат с правилата'' От мен също имаш Против !
Против!
Последно промяна от Musti на 14 Яну 2016, 14:11, променено общо 1 път.
Причина: Вота не се зачита. Научете се да изразявате свое собствено мнение на базата на наблюдения към играча.
Причина: Вота не се зачита. Научете се да изразявате свое собствено мнение на базата на наблюдения към играча.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Това трябваше да се счита като въпрос, забравил съм да го отбележа !kofein написа: Искам да обещаеш обаче пред всички, че ако бъдеш одобрен, в случай, че се съмняваш как да постъпиш в дадена ситуация (то, щото в jailbreak-a ситуации колкото искаш) ще се допидаш до по- опитен.
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
http://dox.bg/files/dw?a=a291067d24 Извинявайте че пиша но в демото се вижда как офф казва на гъзелка да гласува за кандитурата му. Знам че това е забранено и реших да докладвам.
Последно промяна от Musti на 14 Яну 2016, 20:13, променено общо 1 път.
Причина: Можеш ли да предоставиш Ип адрес на играча или да ни кажеш датата и часа, в която се развива самата случка ?
Причина: Можеш ли да предоставиш Ип адрес на играча или да ни кажеш датата и часа, в която се развива самата случка ?
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Извинявам се, че пиша и аз отново. И мен ме е питал дали ще гласувам скоро за кандидатурата му, след 2 рунда уби всички затворници и получи бан. Беше съмнително и реших да проверя ип-то му, оказа се, че това не е истинското момче и някой му копира ника. Сигурна съм и че в тази ситуация е същото.shenzo:D написа:http://dox.bg/files/dw?a=a291067d24 Извинявайте че пиша но в демото се вижда как офф казва на гъзелка да гласува за кандитурата му. Знам че това е забранено и реших да докладвам.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Това не е той. Проверил съм ИП-тата с това на бана и при молбата за вот. Идентични са.
- Баннат
Да вече и аз проверих и колко чудно че се оказа познат играч - Стефан
Както и да вметна че въпросният играч Стефан(Excelds) загуби всякакви шансове да бъде админ тук. С такива лъжи,измами,злоупотреби и всякакви други неща,само на себе си можеш да навредиш, не на другите.
Както и да вметна че въпросният играч Стефан(Excelds) загуби всякакви шансове да бъде админ тук. С такива лъжи,измами,злоупотреби и всякакви други неща,само на себе си можеш да навредиш, не на другите.