Oплакване от админ

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Oплакване от админ

Мнение от Season »

1. Nick на Админа: XTSY
2. IP на Админа: Не можах да го видя защото ядеше яйца ли нз кво , както се вижда в демото.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Пуска безмислени вотове,игра с права!
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=951db81429
5. Сървър: Deathrun Extreme

ЕДИТ: Не съм сигурен дали е правилното демо , ако не е направо махайте темата! :D
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: XTSY
Обратна връзка:

Re: Oплакване от админ

Мнение от XTSY »

Приятелю само едно ще ти кажа не съм ял яйца както казваш и не аз съм пускал вота за тях а що се отнася за другите вотове ви угаждам на вас понеже не спряхте да ревете е искате друг мап и само веднъж смених мапа за да ви угодя но вие явно нямате угода и знаете само да ревете за ГЛУПОСТИ и ако съм виновен е затова че ви удаждам но ще се спре с това и повече ще се сменя мап само от сървъра не от админ или поне не от мене :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Season »

XTSY написа:Приятелю само едно ще ти кажа не съм ял яйца както казваш и не аз съм пускал вота за тях а що се отнася за другите вотове ви угаждам на вас понеже не спряхте да ревете е искате друг мап и само веднъж смених мапа за да ви угодя но вие явно нямате угода и знаете само да ревете за ГЛУПОСТИ и ако съм виновен е затова че ви удаждам но ще се спре с това и повече ще се сменя мап само от сървъра не от админ или поне не от мене :)
Значи , приеми моето извинение , извинявай ! защото ми изписа ,че ти си вотнал къстом , сега ще едитна ,ако видя кой е дал вота, ако не , махакте темата.
rd7I6G4.gif
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Не беше Здравко,а един смс админ до колкото си спомням беше с ник Кубу ... Поне пък като пускате оплакване бъдете сигурни кой го е направил!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: KineZz1.^
Скайп профил: KineZz1.^

Мнение от KineZz1.^ »

monster написа:Не беше Здравко,а един смс админ до колкото си спомням беше с ник Кубу ... Поне пък като пускате оплакване бъдете сигурни кой го е направил!
Здравейте.Аз бях и какво да не съм убил човек нито съм обидил някой ,нито съм пречил на играта,нито нищо.Просто не можах да избера кое да вечерям, и пуснах вод какво толкова...

@season ли си какъв си..За най-малкото ли ще докладваш?Аааа верно,че трябва да се докажеш какъв си клюкар...Браво ти ми направи впечатление...Е то за това няма да станеш част от тях (екипа) защото за най-малкото нещо докладваш,да се докажеш.....

ЕДИТ:
Офтопик:
Забрави да си промениш 1. Nick на Админа: XTSY на KuBu ...
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Пере ви много яко съчмата,и да правилно те е докладвал,ама леко е объркал ника,ще си пусне темата в смс оплаквания.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”