Оплакване от админ - 4:20 и Анонимен.

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от админ - 4:20 и Анонимен.

Мнение от PolinMihailov04 »

1. Nick на Админа: 4:20 има права в затвора. +Анонимен
2. IP на Админа: не знам как да го видя.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: не gag хора , които обиждат , заплашват и деиства прибързано и не обяснява на новите грешките им , играе само за себе си.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). - http://dox.bg/files/dw?a=3c781cd3c2
5. Сървър: Затвора jb

Musti благодаря ,прочетох какво си ми написал и намерих този път раздела и го направих, както си му е реда. приятно гледане на всички.
Последно промяна от PolinMihailov04 на 14 Яну 2016, 19:07, променено общо 1 път.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - 4:20

Мнение от Lucky »

От този целия спам дори не бях видяла, че бамбам обижда. Той не е нов играч, играе си отдавна и много добре знае, че обиждането е забранено. Имаше и още еднин админ в сървъра - Анонимен. Той също не е предприел никакви действия, а си цъкаше спокойно с друг ник. Няма как да се извинявам за нещо, което не съм видяла. А играчът редовно си получава гагове.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Re: Оплакване от админ - 4:20

Ще си измиеш ръцете с колегата си ли хаха. Хубаво и него го включвам с оплакването , мерси че ми каза. Ти май виждаш избираемо повече от 2 пъти написах , че дадения играч обижда дори причината за убийството му се направи , че не видя ,но вземаш страна. Аз не знам , защо си мислиш че паса трева. Извинение не дължиш само към мен , а към всички играчи и колегата си ,който се опита да злепоставиш.
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - 4:20 и Анонимен.

Мнение от Lucky »

Може би единствено ще се извиня на себе си, щото не съм го видяла и ще си простя. Ти хубаво си нов играч, ама бива ли да се оплакваш за такива малки неща? Аз смисъла му го виждам, да, играчка да си направиш. Както и казах - не съм го видяла, не бях единствения админ и не може всичко да се върши от мен. Не мога абсолютно всеки малък детайл да забелязвам. Моя грешка си е, то че е трябвало да го гагна, е трябвалое ,сма не съм, щото съм го пропуснала, окей? Човешко е, ще ме съдиш, че съм човек ли?
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Отново ми показваш лицемерието си. За теб ще е малко нещо аз да съм шефа ти и да гледам как друг служител те обижда , ем кфо от това нали не обиждат мен. Смешното си е смешно , когато не е на твой гръб. Оправдания от типа на аз не съм единствения админ мислиш ли ,че те оневиняват (въпрос е). Аз няма как да те съдя ,че грешиш. Човек се учи от грешките си! Но те съдя за това ,че не изпълняваш обещанието си към веригата да следиш за спазването на реда!
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Безсмислени мнения (Спам) ще бъдат изтривани/смалявани възможно е да получите и предупреждение. Моля да се отнесете сериозно към оплакването! Изчакайте мнение на глобален администратор или администратор, които решават дали ще има наказание или няма да има.
Аватар
Баннат
Баннат

JukeCity , моля те поне ти бъди свестен като Шефа Genata, skobata и purple. Правилото за безсмислените коментари ето ти го:
14. Забранено е постването на безсмислени коментари от рода на "Яко!", "Супер!", "xaxa" ,"Добър урок, браво", Добри са браво +1, Оценки по десетобалната система 10/10 както и псевдо-модераторство (счита се за спам)
И двамата с админа , от който се оплаквам не нарушаваме точка 14 от правилата. Изгледали сме и двамата доказателствата и имаме правото да пишем , докато стигнем до съгласие. Некултурно е да се меси трети човек в диалог от двама. Ако ни накажеш с предупредителна форма имаме право да се оплачем от теб за превишаване на дадените ти права.
Приятна вечер екип банове.
Последно промяна от JukeCity на 14 Яну 2016, 19:36, променено общо 1 път.
Причина: Не съм казал, че нарушаваш правило точка 14. Просто пишете безсмислени обяснения и оправдания. "Обръщате темата на чат."
®
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Ахахаахахахахахаххахаха просто не се сдържах да не изкажа мнение ХАХАААХА. Братле ти в реалния живот пак ли се държиш така ? Внимавай да не те бият някъде. За пръв път виждам някой като тебе, толкова стриктен като в заседателна зала. По темата мисля, че е ненужно оплакването, това са простотии. :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Няма да се предприеме наказание към админите. В пълен сървър е напълно разбираемо да пропусне някоя обида или някакво нарушение в сървъра. Благодарим ти все пак за сигнала. Така ще помоля админите от които се оплакват ,разбира се че и всички останали като им се докладва нещо да уважат потребителите и да проверят за какво става въпрос. Не мисля че е кой знае колко трудно да отделите 2 минути да си отворите конзолата и да проверите за дадения сигнал. Вашата главна цел е да спазвате реда в сървърите като има повече хора преспокойно можете да минете Спекраторс и да следите за нарушения. Да разбирам, че ви се играе, но просто имате и задължения. Не го приемайте като предупреждение,а като препоръка. Темата е приключена.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”