2. IP на Админа: Имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Гагна ме без абсолютно никаква основателна причина, махна ме от CT, когато бях Simon! Значи, знам, че повечето тука сте си аверчета с него и изобщо няма да ми се обърне внимание, но НАСТОЯВАМ веднага демото да бъде прегледано от някой, който наистина разбира и ще вземе мерки! Има някакъв смс админ в сървъра под ник "nechy da smurkame" или нещо подобно и прави FK, slayvam go и получавам гаг в ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЛОБАЛЕН АДМИН kofein, който не взе никакви мерки, дори когато въпросният sms ми каза, че ако още веднъж го slayna щял да ме киква до припадък! Това едно на ръка! Попитах въпросният nechy da smurkame поради каква причина се опита днес без абсолютно никакъв повод да набута админите от екипа ви anonimen и 4:20, а в замяна на това въпросният sms-ер ме гагна и отново в ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЛОБАЛЕН АДМИН, който отново не направи абсолютно нищо! Трето - има двама проблемни играчи в сървъра - eдиният е с ник "l" и пише на спиндермански 24/7 и се заяжда с АБСОЛЮТНО всеки играч, а другият е Hrachkata - редовно псува и е банван. Така, kofein не показа еднакъв критерий при наказването и прилагането на наказания над играчи! Hrachkata каза на човека с ник "l" думата "jalkar" и получи гаг за 4 минути и 20 секунди от глобален админ kofein, а онзи l, който непрекъснато пише на спиндермански му тегли една майна с думите "otrepka ebi si maikata smeshka", след това още няколко обидни думи на спиндермански, а гаг за него не последва! Съвсем спокойно попитах не kofein - ПОДЧЕРТАВАМ! Не попитах kofein, а админът darba дали другият не трябва също да е гагнат, а накрая знаете ли какво стана? Човекът, който пише на спиндермански непрестанно и псува наред и се заяжда си пише свободно, а мене kofein ме махна от CT и ме гагна за 3 минути! И това не е всичко - веднага след изтичането на гага ми поисках да разбера причината, поради която съм гагнат, а знаете ли какво последва? Kofein ми каза, че ако не му пиша на psay ще бъда гагнат отново. И какво по-точно е това? Искам и настоявам за подробно обяснение от kofein, както и за наказание на админа поради невършене на задълженията си! Вярно е, че и аз доста пъти не съм прав, но точно този път ще си търся правата и искам админа ако не бъде наказан, то поне да бъде предупреден! Когато аз бях в екипа мене за най-дребното ме понижавахте за "неопределен период от време", а вашите глобални администраторчета, които незнайно как са станали такива, наказват не този, който трябва, а и отделно на това ме заплашва, че ако не му пиша на psay, ще бъда гагнат отново. Нито съм длъжен да му угаждам на кофеина, нито съм длъжен да се съобразявам с неговите прищявки, когато на него и където на него му е удобно да му пиша и ако не стане по неговата - наказание!
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=bf211e0a8c
5. Сървър: SlackServ.com # Jailbreak
ВАЖНО: МОЛЯ КАКТО СЪМ ОПИСАЛ И В ОФТОПИКА СИ ПО-ДОЛУ ЩЕ ВИДИТЕ - МНОГО МОЛЯ ИЗЛИШЕН СПАМ, ИЗЛИШНИ МНЕНИЯ, КОИТО НЕ СА СВЪРЗАНИ ПРЯКО С ТЕМАТА И С НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ НАКАЗАНИЯ И НЕВЪРШЕНЕТО НА РАБОТАТА ОТ СТРАНА НА ГЛОБАЛНИЯТ АДМИНИСТРАТОР ДА НЕ СЕ ПИШАТ! ЗНАМ, ЧЕ И АЗ СЪМ ДОПУСКАЛ ГРЕШКИ - ВСЕКИ Е! ОБАЧЕ ТОЧНО В ТАЗИ СИТУАЦИЯ СЪМ ПРАВ И НАСТОЯВАМ ОПЛАКВАНЕТО ДА МИ БЪДЕ ПРЕГЛЕДАНО ПОДРОБНО ОТ НЯКОЙ, КОЙТО НАИСТИНА РАЗБИРА ОТ ТОЯ МОД И ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА АДМИНИТЕ, А НЕ РАЗНИ ПРАЗНИ МНЕНИЯ И ЗАЩИТАВАНИЯ НА kofeina! СЛАГАЙТЕ МИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВИ, НАСТОЯВАМ, ЗАЩОТО ЕТО СЕГА СГРЕШИХ !
ВАЖНО 2: КЪМ ЕXCIONE - знам, че сте си супер гъсти и сте си много големи приятелчета с kofeina и ако не смяташ да защитиш неправдата към мен като най-обикновен играч от сървъра, както и към останалите играчи, а отново ще тръгнеш да използваш сложни думички, на които 100 % не знаеш значенията и ще ме нападнеш - по-добре недей! на 99,9 % съм убеден, че ще го защитиш дори и да не е прав, само защото сте си приятелчета, за това ако не смяташ да се изказваш БЕЗПРИСТРАСТНО и КОМПЕТЕНТНО по случая, по-добре не казвай нищо, моля! Жив и здрав!