2. IP на Админа: -няма-
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:
1 Предлагам масово да прочетете нещата, които ще напиша по-долу.
2 искам да бъдат наказани , защото не уважават играта и играча.
3 заяждат се открито и прекрито
4 причисляват неграмотноста на българския гамер към спиндерманство. спиндерманския език не е официален и никога няма да бъде официален. Създаден е с цел да се обърне внимание на бързо глупавото текущо поколение ,което не е виждало игрите от 90те. 5 годишни лекета са с телефони в ръце и мозъците им закърняват именно за това нямате право да ме наричате и клеветите че нарушавам неописано правило.
5 админите масово не знаят как да се справят с играч като мен който си търси и отстоява правата. интересно ми е при -100 репутация дали системата ще ме банне афтоматично или те ще го уредят.
6 познавам всеки един от вас на колко и какво е способен не се опитвайте да бъдете хората ,които не сте.
7 на бъдете коркофи тапи паласа.
8 не сте никои за да командвате и давате закани и заплахи към смс админите те са тези ,които хранят тази верига. ако ги няма тях няма да има и верига и ще ми обикаляте по долнопробни вериги с 14 годишни собсфвеници.
9 захвърлете тотално хорското мнение и бъдете себе си. никой няма по-добра преценка от вас самите.
10 когато сте нежелани в някой разговор не се месете
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър).
5. Сървър: Jailbreak
мислете му как ще продължават от тук насетне нещата. радвайте се ,че в момента има възход на играчите по незнайни за вас причини разбира се. още малко ще ви търпя и ще напиша една тема в която ще сипя с черпака на всеки един и ще изляза введнъж да винаги от тази верига.