Оплакване от JailBreak SS Staff - Hot!

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от JailBreak SS Staff - Hot!

Мнение от PolinMihailov04 »

1. Nick на Админа: 4:20 / gAzkAtA / guzeLka / и останалите.
2. IP на Админа: -няма-
3. Причина, поради която искате да бъде наказан:
1 Предлагам масово да прочетете нещата, които ще напиша по-долу.
2 искам да бъдат наказани , защото не уважават играта и играча.
3 заяждат се открито и прекрито
4 причисляват неграмотноста на българския гамер към спиндерманство. спиндерманския език не е официален и никога няма да бъде официален. Създаден е с цел да се обърне внимание на бързо глупавото текущо поколение ,което не е виждало игрите от 90те. 5 годишни лекета са с телефони в ръце и мозъците им закърняват именно за това нямате право да ме наричате и клеветите че нарушавам неописано правило.
5 админите масово не знаят как да се справят с играч като мен който си търси и отстоява правата. интересно ми е при -100 репутация дали системата ще ме банне афтоматично или те ще го уредят.
6 познавам всеки един от вас на колко и какво е способен не се опитвайте да бъдете хората ,които не сте.
7 на бъдете коркофи тапи паласа.
8 не сте никои за да командвате и давате закани и заплахи към смс админите те са тези ,които хранят тази верига. ако ги няма тях няма да има и верига и ще ми обикаляте по долнопробни вериги с 14 годишни собсфвеници.
9 захвърлете тотално хорското мнение и бъдете себе си. никой няма по-добра преценка от вас самите.
10 когато сте нежелани в някой разговор не се месете
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър).
5. Сървър: Jailbreak

мислете му как ще продължават от тук насетне нещата. радвайте се ,че в момента има възход на играчите по незнайни за вас причини разбира се. още малко ще ви търпя и ще напиша една тема в която ще сипя с черпака на всеки един и ще изляза введнъж да винаги от тази верига. :finger: :finger: :finger:
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Оплакване от JailBreak SS Staff - Hot!

Мнение от златомира »

Човек, ти се чудиш с кой и как да се заяждаш постоянно. Ето и сега. Искаш да се заяждаш с тях. Какво са ти направили?? Те си вършат работата перфектно, а ти им държиш сметка за всичко,което направят. И без доказателства къде си тръгнал да се оплакваш?
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Честно казано играча си е напълно прав :)
А мисля ,че мога и да го подкрепя с демо ,ако не се бъркам ,ама те админите сами си се виждат :)
Аватар
Баннат
Баннат

не ми лафи за доказателства не искам да ви правя публично достояние. има log който се записва в cstrike директорията на сървъра /logs/ и червен може да провери достоверноста на думите ми
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от златомира »

През повечето време когато аз съм вътре и ти си там и те гледам постоянно. Всяка твоя следваща дума държи в себе си заяждане. Ти друго не правиш с тях освен заяждане и не само с тях.Държиш им сметка за всичко което направят. Видиш една малка грешка, която е допусната от тях и ае оплакване.
Последно промяна от златомира на 17 Яну 2016, 18:32, променено общо 1 път.
Аватар
Баннат
Баннат

и те трябва да отвръщат на това? или трябва да покажат на мен и на играчите и на колегите си ,че те са хората , които налагат властта и са длъжни да разрешат всеки един възникнал проблем? Аз може да съм най-голямата отрепка, но не трябва да ми се отвръща със същото фие сте с прафата, а не аз. трябва всички потребители да се оплакват, а не да гледат как биват тъпчети и подтискани от несериозници.
Последно промяна от PolinMihailov04 на 17 Яну 2016, 18:34, променено общо 1 път.
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

Ей приятел казах ти че ВИЕ сте най - важните и се възгорд.... Хубаво е че си търсиш правата, всичко което си написал е вярно, но тук без доказателство надали ще ти обърнат внимание....
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Не трябва да отвръщат, но ти прекаляваш. Те се направят, че не са видели, но ти продължаваш. Как да не ти отвърнат?
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Без демо казателства не си прави труда се оплакваш..Никой не е длъжен да предоставя демо или пък да рови в лога щото някой го мързи!
Аватар
Баннат
Баннат

ако следваме дословно правилата в момента трябва да ми се сложат точни 2 предупреждения, но и на писалите по едно ,защото без да са прегледали доказателствата и да са неутрални право намят да пишат, а доказателствата са видими само за администратори. наречи ме глупак, но разсъдлив глупак.
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от златомира »

Аз съм виждала как се държиш с тях, нямам нужда от демо. Всичко съм видяла как и какво говориш на тях.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Наисина си прав но без доказателства .. а за админите само 4:20 и спай си знаят работата :)
rd7I6G4.gif
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Мога те нарека всякак но няма.. Как искаш ги накажат като едно демо не си дал?!?И не червените не са длъжни да проверяват лога щото тебе те мързи та те боли да качиш едно демо за да докажеш какво правят!!
Последно промяна от HuliganaKuncho на 17 Яну 2016, 18:52, променено общо 1 път.
Причина: Заяждане, спазвайте добрият тон.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Ужас, eдин от най-проблемните играчи, ако не най-проблемния, който се заяжда непрекъснато с всеки, който види. Направо ти предлагам да ходиш да си лягаш, no lifer такъв, по цял ден и цяла нощ се чудиш какви простотии да напишеш и да се чувстваш голям в цс, абсолютен палячо, дано и в живота не си такъв заядлив и приказващ простотии на всеки километър, защото много бой и много престой в реанимация те чака, даже се чудя как не си в кома още :D :D
Ти и да напуснеш веригата на никого не му дреме - веригата няма нужда от такива смешни лапенца като теб, веригата и админите ценят играчите, които играят с удоволствие и за удоволствие, а не да избиват комплекси по цс-а. Смешниците като теб нямат място нито в интернет пространството, нито в живота. :cheers: :cheers:
Жалък си :sarcastic: :sarcastic:
Последно промяна от HuliganaKuncho на 17 Яну 2016, 18:54, променено общо 1 път.
Причина: Заяждане и обиди, получаваш предупреждение.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Та понеже ми грабна окото оплакването ти,реших и аз да се изкажа по нея.
1. Има в случаи в които ти сам се заяждаш с потребителите и по-скоро с админите. След като ти не полагаш усилия да те разберат и се правиш на важния,то няма как да ти отговорят и те по друг начин освен с наказания или изобщо да не ти обръщат внимание.
2. Съгласен съм с това че всеки един потребител,дори да не е СМС Админ е важен за веригата. Абсолютно всеки е равен и ценен за просъществуването и развитието на веригата,но приятелю запомни от мен това че както се отнасяш ти с хората и те ще се отнесат с теб по същия начин.
3. Официалният език в България си е български,а това че повечето си го преобразяват на какъвто си искат и както го наричат спиндермански, лично за мен е обидно,защото те така не почитат своя роден език. Напълно подкрепям и това че като пишеш с латински букви то е ясно че не можеш да пишеш правилно думите,но това не означава че да си го позволяват да пишат нарочно по този спиндермански. И лично аз наказвам за това нещо,както и е разрешено по принцип да се прави това.
4. Радвам се че искаш да помагаш на веригата и да си отстояваш своите права,но за да го направиш като хората,то ти си нужен да предоставиш доказателства,за да се разбере дали ти си прав или админа е прав.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Не подкрепям никого. Нямаш доказателство за нищо, темата се заключва. Ако искаш наистина да се вземат мерки и администратори, като тези, които си описал да не са в екипа, се оплаквай като предоставяш доказателства.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”