Оплакване от админ - Anon!m3n
- Баннат
Оплакване от админ - Anon!m3n
1. Nick на Админа: Anon!m3n
2. IP на Админа: нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: неправилен slay. не обръща внимание на новите потребители този страшно ме ядосва с лекомислието и май наистина ще си получа правилен гаг като го напсувам.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=35f306078e
5. Сървър: jb
2. IP на Админа: нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: неправилен slay. не обръща внимание на новите потребители този страшно ме ядосва с лекомислието и май наистина ще си получа правилен гаг като го напсувам.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=35f306078e
5. Сървър: jb
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ - Anon!m3n
Хах, той принципно не е длъжен да прави нищо , но е по добре да обръща вниманир , може би просто не е видял чата или незнам но оплакването ти е безмислено.
rd7I6G4.gif
- Баннат
брато той е напълно длъжен да обръща внимание на всеки един. да бъде безпристрастен към всеки един и да помага. за какво е админ аз дето съм sms върша по-полезна работа за потребителите бива ли да е така? а дори не съм длъжен да върша , каквото и да било
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Мм само да ти кажа , че може просто да си прави мнение за теб и за това , а кат си големия смс не прави сметка на другите , ти си на не повече от 10 годинки.PolinMihailov04 написа:брато той е напълно длъжен да обръща внимание на всеки един. да бъде безпристрастен към всеки един и да помага. за какво е админ аз дето съм sms върша по-полезна работа за потребителите бива ли да е така? а дори не съм длъжен да върша , каквото и да било
rd7I6G4.gif
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
И каква работа по-точно вършиш ти в сървъра, освен да се заяждаш постоянно, да псуваш, да пишеш на спиндермански и да се дъхаш на играчите като някакъв интернет боец? Ти дори правилата на сървъра не знаеш, бил вършил работа... Господи, прибери си вересиите!
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Може да не е видял, но това не е голяма загуба. Тук пак държиш сметка на админи, което не ми харесва. Трябва малко да помислиш какви ги вършиш и когато го узнаеш вече да нямаш проблеми с админи.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Изчакайте мнение на червен или зелен и спрете спама.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
Предупреждение за Админа констатирам аз, който има против да ми пише!
Ясно се вижда как оплакващия помага на играча и го наставлява правилно, докато на Админа не му пука и си играе играта.
Ясно се вижда как оплакващия помага на играча и го наставлява правилно, докато на Админа не му пука и си играе играта.