Оплакване от админ КuBu
Модератор: Развлечения
- Новак
- Ник в играта: Nesco*
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от админ КuBu
Несправедлив gag. Случая е такъв: играем на deathrun_forest, на един от последните капани TDI unstuck-ва и въпросният админ му казва да падне, при което аз му казах да продължи да играе, защото не е бъгнал капана. След това последва gag от админа, без обяснение. (другите играчи го питаха защо, а той отвърна, че ще ги последва същото (гаг)). Сървърът е пълен с смс-чета, които си нямат хал-хабер от това, което правят (има и изключения). Демо за доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=822b68a509
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ КuBu
Здравей, въпросняит KuBu е SMS Admin, което значи, че не е член на ЕКИП-а. Оплакването ще се прегледа, но за вбъдеще ще те помоля да ползваш копченцето "ЕКИП" (намира се в най- горния бар на сайта).
Също така ще те помоя да пускаш оплакванията по посочения образец. (Въпреки че аз предпочитам свободния текст
).
Също така ще те помоя да пускаш оплакванията по посочения образец. (Въпреки че аз предпочитам свободния текст

- Respected
- Новак
- Ник в играта: Nesco*
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ КuBu
Няма никакви проблеми, ако имаш въпроси - не се притеснявай да питаш, било то на ЛС или чрез тема. Заключвам тази и ти пожелавам приятна игра в нашите сървъри.
Също така, ако нещо не ти харесва, искаш да бъде премахнато или добавено - свободен си да пускаш своите предложения в тази тема !
Също така, ако нещо не ти харесва, искаш да бъде премахнато или добавено - свободен си да пускаш своите предложения в тази тема !