-Така значи историята е следната бях 5-ти клас и скачах много от място и бях най бързия в училището на 50 и 100 метра един ден се връщам от състезание и 2 момичета от моя клас ме спират и ми казват следното '' ванка вече ще ти викаме зайченце'' и аз такъв отвръщам със смях но защо зайче и те защото скачаш много и си бърз и аз щом така искате няма проблем след което до седмица най много 2 почнаха да ме бъзикат на шега зайче бебенце не знам си кво обичаш ли моркофчета и т.н. до 1 година почти нямаше човек от училището ми които да не ми казва бънни никой не ми казваше по име след което на мен адски мн ми хареса тоя прякор и се радвах че ми го създадоха и до ден днешен не съжелявам след известно време почнах да се бъзикам и лигавя като си направих така от нищото някви мои думи след което почнах като се лигавя направо да си говоря на друг език бебенце сусонци (shushonchi) и така ако има нещо питайте надявам се сега разбирате защо съм бънни и защо обичам да се лигавя и да съм малко не сладко зайче щото съм ебати грозния ама да има и така питайте ще се радвам да ви опозная всички дори и хората които ме мразят понеже знам че има и такива