Musti

Нови потребители във форума ?
Тук е мястото, разкажете ни нещо за Вас, вашите хобита, каквото пожелаете и приемете нашето горещо посрещане с "Добре дошли" !

Забавлявайте се! : )

Модератор: Развлечения

Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Musti

Мнение от Musti »

Здравейте и от мен. Казвам се Мустафа и съм на 25 години. Роден съм в град Котел(област Сливен),живея в село близо до града,което се казва Тича. Завършил съм Средно образование и имам професионална квалификация като ''Оператор на компютър". Обичам да се забавлявам най-често с приятели и с любимото момиче. Интересите ми са следните: Футбол, волейбол, вдигане на тежести,Тенис на маса, на корт и други видове спортни дейности, интернет, музика, игри и най-вече обичам да пътувам и да виждам нови места. Лятото най-често ходя на разходки по горите,тъй като селото ми се намира в покрайнините на Стара Планина и има къде да обикалям. Занимавам се с Цс от няколко години като предимно откакто почнах да влизам във веригата. Вече 2 годни и няколко месеца посещавам сървърите и веригата,като съм част от Екипа от някъде 20 месеца. Харесва ми да общувам и да се запознавам с нови хора.
Ако имате някакви други въпроси можете да ме питате.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Re: Musti.

Мнение от shenzo:D »

Какво ти е изцяло мнението за екипа според твоето мнение и според теб мислиш ли че ще съществува дълго

Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от Musti »

За екипа нямам какво да кажа,прекалено разпуснати са някои и трябва да се стегнат определено. Да ако всички си вършат работата както трябва ще има развитие.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Acerka ;*
Скайп профил: majoretka_94
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Acerka ;* »

Здравей Мусти , предполагам ме познаваш от моята тема , така , че няма да се представям отново.

Бих искала да те попитам с какво се занимаваш освен хобитата ти , в смисъл какво работиш и така нататък , ако е прекалено лично недей да ми отговаряш.

Струваш ми се много спокоен и възпитан човек. :) Ще се радвам да се опознаем повече.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Acerka ;* написа:Здравей Мусти , предполагам ме познаваш от моята тема , така , че няма да се представям отново.

Бих искала да те попитам с какво се занимаваш освен хобитата ти , в смисъл какво работиш и така нататък , ако е прекалено лично недей да ми отговаряш.

Струваш ми се много спокоен и възпитан човек. :) Ще се радвам да се опознаем повече.

Ами работил съм 2 години като Склададжия в Слънчев бряг. Иначе като цяло работя от 13 годишна възраст,но е периодично. Не съм се захващал дългосрочно да работя в някоя фирма,но както казах работя периодично и то предимно дърводобив и такива работи само. Иначе се занимавам с всичко, което ми доставя удоволствие.
Да спокоен съм когато не ме издразнят за нещо,за възпитанието няма да отговоря защото се отнасям с всеки така,както той се отнася с мен.
Направят ли ми добро гледам с добро да отвръщам и обратното.
Ако те интересува нещо друго можеш да ме питаш тук,на Лс и в Skype!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: quavious
Обратна връзка:

Мнение от Nichky »

Мусти,изглеждаш ми много добър и искрен човек!Никога не си ми правил лошо впечатление,грамотен и страхотен админ!
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Nichky написа:Мусти,изглеждаш ми много добър и искрен човек!Никога не си ми правил лошо впечатление,грамотен и страхотен админ!

Благодаря.
Изображение
Публикувай отговор Нова тема

Обратно към “Представете се”