Sladura24 написа:1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 27 часа и 39 мин./26 часа и 29 мин.
3. Напишете Вашето име! -Богомил
4. Напишете Вашия ник! - SkyNet.pro
5. За кой сървър кандидатствате? -D2
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Да помагам.
7. Задължително Skype за връзка: -нямам
[Кандидат админ] Dust2 -Az/SkyNet.pro
- Новак
- Ник в играта: Fen na babuls dobur :D
- Скайп профил: vadjip3
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Dust2 -Az/SkyNet.pro
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 21 Яну 2016, 09:57, променено общо 2 пъти.
Причина: Излишен коментар,другият път +1 Предупреждение !
Причина: Излишен коментар,другият път +1 Предупреждение !
- Новак
- Ник в играта: Fen na babuls dobur :D
- Скайп профил: vadjip3
- Обратна връзка:
Fen na babuls написа:Fen na babuls dobur написа:1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 27 часа и 39 мин./26 часа и 29 мин.
3. Напишете Вашето име! -Богомил
4. Напишете Вашия ник! - SkyNet.pro
5. За кой сървър кандидатствате? -D2
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Да помагам.
7. Задължително Skype vadjip3
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 21 Яну 2016, 09:59, променено общо 4 пъти.
Причина: Ти май от дума не разбираш +1Предупреждение,за да се научиш другият път,че е забранено да се пише по кандидатурите на другите кандидат-админи !
Причина: Ти май от дума не разбираш +1Предупреждение,за да се научиш другият път,че е забранено да се пише по кандидатурите на другите кандидат-админи !
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
От сега ти го казвам ти админ при нас няма да бъдеш НИКОГА.Изброявам причините поради,които ти не ставаш за админ:
1.Хващал съм те 2 или 3 пъти с хак във сървъра.
2.Преди няколко дни,преди да ти тегля бана в Дъста,почна да се заяждаш с мен и да ми държиш тон,защо да не стойш спектатор,а аз най-любезно ти отговорих,че има правило за това,но ти продължи да спориш.
3.Киквал съм те като си бил спектатор близо 30 минути,не знам,но сигурно си се мъчил да трупаш часове по този начин.
4.Грам не различаваш нормален играч от хакер,верно ти играеш с хак,как да стане този номер.
4.Нямаш нужните часове.
1.Хващал съм те 2 или 3 пъти с хак във сървъра.
2.Преди няколко дни,преди да ти тегля бана в Дъста,почна да се заяждаш с мен и да ми държиш тон,защо да не стойш спектатор,а аз най-любезно ти отговорих,че има правило за това,но ти продължи да спориш.
3.Киквал съм те като си бил спектатор близо 30 минути,не знам,но сигурно си се мъчил да трупаш часове по този начин.
4.Грам не различаваш нормален играч от хакер,верно ти играеш с хак,как да стане този номер.
4.Нямаш нужните часове.
Офтопик:
Офтопик:
ОТХВЪРЛЕН !