Предложение за Dust II!
- Напреднал
- Ник в играта: Achkata
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за Dust II!
Предлагам да се добави този плъгин(no team flash), днес, като играх в дъст-а няколко пъти ме флашнаха случайно, също така ако се добави плъгина ще се избегe умишления team flash. Та ако се добави този плъгин играчите от един отбор няма да могат да се флашват. Ако се добави този плъгин ще трябва да се премахне 6-та точка от правилата на сървъра.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Dust II!
По-добре е да се направи когато флашваш съотборниците си да е за по-кратък период 1-2 сек..
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Аз пък съм абсолютно ЗА този плъгин, защото така ще се избегнат и страшно много банове. Има хора, които съвсем неумишлено флашват свой съотборник и изяждат бана, било то за 5 или 30 минути. Този плъгин е супер, силно се надявам да бъде добавен!
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Аз пък съм "абсолютно" Против! Това е екипна и отборна игра, трябва да се научите по този начин да играете и няма да има подобни ситуации. Е, винаги ще има някой лентяй, но има админи и форум, където може да бъде докладван. На мен ми харесва предложението на Джуката и по-добре ще е така да се направи. (;
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Екипна и отборна игра друг път. От 3 рунда им викам "само 3ма на B plant" , тез цял отбор са на B ...Lucky написа:Аз пък съм "абсолютно" Против! Това е екипна и отборна игра, трябва да се научите по този начин да играете и няма да има подобни ситуации. Е, винаги ще има някой лентяй, но има админи и форум, където може да бъде докладван. На мен ми харесва предложението на Джуката и по-добре ще е така да се направи. (;
btw Аз съм ЗА, защото се случва на всеки 5 минути.
- Respected
Не е така, в сървъра влизат всякакви играчи, едни играят за отбора, други за себе си и т.н. а други просто да пречат и дразнят. Това ще е доста полезно, от мен ЗА!Lucky написа:Аз пък съм "абсолютно" Против! Това е екипна и отборна игра, трябва да се научите по този начин да играете и няма да има подобни ситуации. Е, винаги ще има някой лентяй, но има админи и форум, където може да бъде докладван. На мен ми харесва предложението на Джуката и по-добре ще е така да се направи. (;

- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
На същото мнение съм ЗАAndr0 написа:Идеален плъгин !! ЗА !! Ще спести някой друг бан и някоя друга псувня
Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 26 Яну 2016, 01:19, променено общо 1 път.
Причина: Нарушение на точка 12 от правилника на форума.Вече ти стана навик +1 Предупреждение !
Причина: Нарушение на точка 12 от правилника на форума.Вече ти стана навик +1 Предупреждение !
rd7I6G4.gif
- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Обратна връзка:
Браво бе колега много правилно си говорил, да трябва да се научат да играят. Преди бях съгласен с плугина, но от тук нататък съм ПРОТИВ!!!Lucky написа:Аз пък съм "абсолютно" Против! Това е екипна и отборна игра, трябва да се научите по този начин да играете и няма да има подобни ситуации. Е, винаги ще има някой лентяй, но има админи и форум, където може да бъде докладван. На мен ми харесва предложението на Джуката и по-добре ще е така да се направи. (;
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Предложението се Отхвърля.Скоро ще се слага нов изчистен мод,за сега този плъгин няма да се слага.