YOU ONLY LIVE ONCE '137 ( sonic4o )

Нови потребители във форума ?
Тук е мястото, разкажете ни нещо за Вас, вашите хобита, каквото пожелаете и приемете нашето горещо посрещане с "Добре дошли" !

Забавлявайте се! : )

Модератор: Развлечения

Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
Скайп профил: jaxana2706
Вашият пол е: Мъж

YOU ONLY LIVE ONCE '137 ( sonic4o )

Мнение от sonic4o »

Да не остана и аз назад :D . Казвам се Георги, на 14 години съм, тази година навършвам 15 години, живея в град Казанлък. През свободното време играя cs/lol/minecraft/samp ( много рядко samp и minecraft ) или навънка с приятели. Ако имате въпроси, просто пишете в темата, а аз ще гледам да отговарям на всеки.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Re: YOU ONLY LIVE ONCE '137 ( sonic4o )

Мнение от shenzo:D »

С какво мислиш, че ще помогнеш на веригата? Мислиш ли, че веригата е развита? Ако да- защо ? Нещо тренираш ли в момента ? Мислиш ли, че трябва нещо да се промени по сървърите? Мнение за мен, ако имаш.

Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Мнение от sonic4o »

shenzo:D написа:С какво мислиш, че ще помогнеш на веригата? Бих помогнал с това което мога ;)
Мислиш ли, че веригата е развита? Ако да- защо ? Веригата е развита, но просто не се играе толкова много CS 1.6 и затова не винаги сървърите са пълни.
Нещо тренираш ли в момента ? Сега не.
Мислиш ли, че трябва нещо да се промени по сървърите? Специално за сървърите в които не играя не мога да кажа нищо ( HNS, Deathrun,ZM ), но за тези в които играя мога да кажа, че има неща които трябва да се променят.
Мнение за мен, ако имаш.Нямам изградено такова.
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Season »

Коя девизия си на лига , от колко време играеш лига и колко акаунта 30 левел имаш, ако въобще имаш , ако нямаш кой левел си , кой герой/лейн мейнваш , от колко време цъкаш цс , от колко време посещаваш веригата и пушиш ли ? пиеш ли ?
rd7I6G4.gif
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: miroslavv
Обратна връзка:

Мнение от miroslavv »

ООО Казанлък, всяка година ходя на изложби и конкурси в Казанлък много хубав град. *малко са ви скъпи дюнерите*
Иначе приятно ми е . :D
Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Мнение от sonic4o »

Season написа:Коя девизия си на лига , от колко време играеш лига и колко акаунта 30 левел имаш, ако въобще имаш , ако нямаш кой левел си , кой герой/лейн мейнваш , от колко време цъкаш цс , от колко време посещаваш веригата и пушиш ли ? пиеш ли ?
Голд 2 бях миналия сезон, сега съм все още unranked, имам 3 акаунта 30 левел, мога да играя всичко, играя лига от 2 години с прекъсване, а цс от някъде 3 с прекъсване от половин година, не пуша, нито пия.
miroslavv написа:ООО Казанлък, всяка година ходя на изложби и конкурси в Казанлък много хубав град. *малко са ви скъпи дюнерите*
Иначе приятно ми е .

Дюнерите не са скъпи, но са миниатюрни :D, някой ден като имаш път насам може да се запознаем.
Изображение
Изображение
Публикувай отговор Нова тема

Обратно към “Представете се”