Въпрос относно LoL account

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Въпрос относно LoL account

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Понеже гледам, че много от вас играят лигата, пък и аз също вече от 1 година искам да попитам, някой има ли някакъв дърт акаунт който може да ми даде.Причината поради която питам е, че ми трябва някакъв рандом акаунт за да играя DuoQ с един приятел.Единственото условие е да е във EUW.Няма да си вдигам мой поради това че 1 година играх от различни акаунти и в крайна сметка собствениците им смениха паролите.Сега ако тръгна да качвам мой то 2 месеца минимум, отделно герой да купувам, руни...Кофейн може да потвърди, че не съм човек, който е търгнал да злоупотребява с чуждите акаунти, защото самия той ми беше дал един негов и нямаше ядове.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно LoL account

Мнение от Valve »

Имам един 15-ти почти 16-ти левел мой акаунт.. Ако си заинтересован пиши на ЛС... Предполагам ти трябва 30лв акаунт, но това имам само..
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Кранче аз си имам един мижав 10 левел, но ми трябва 30.Мерси иначе.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Да, потвърждавам.
Караджата играеше с Даймънд 5 акаунт и никога не се е опитвал да злоупотреби по какъвто и да е начин, освен пренарисувани руни; мастърита и купени герои (което е нормално). А също така, на него му трябва акаунт, за да играе, не Ви иска mail или подобно :)
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Ако ти трябва само за да буустнеш някой приятел тоест временно, драсни едно лс.
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
Обратна връзка:

Мнение от ThoR »

Ем Караджа.Аз продавам акаунт в лигата.Ако се интересуваш можеш да погледнеш тази тема http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 90#p276890 .
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Момци, пари за акаунти нямам.Струва ми се безсмислено да дам пари и след 2 месеца играта да ми писне.Търся просто акаунт във EUW, не в East.Не ми трябват мейли, глупости.Нямам за цел да ви взимам акаунтите.Просто приятелче иска да играеме DuoQ в West, а аз нямам от къде.Играех от акаунт, който може би струваше над 200лева и въпреки, че толкова много хора искаха да им дам данните да играят от него, просто не го дадох.И това са мой близки приятели.Не ме интересуват герой, руни, скинове.Ще си купя каквото ми трябва.

Локвайте!WHITE SHADOW, мерси!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Пичове, неудобно ми е да питам и едва ли не да дрънча акаунти, но във уеста се скапаха нещата.Трябва ми във east.Не е приятно чувството да те викат, а ти да няма от къде да играеш, но за съжаление... Питах кофеината за неговия, едва ли ще го даде.Та ако някой има някакъв непотребен акаунт, 30 левел...Pls
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”