Оплакване от Глобален Админ - r1odayftw

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от Глобален Админ - r1odayftw

Мнение от PolinMihailov04 »

http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 83#p282683

Прочети образеца, отговор от Администратор ще получа в рамките на седем дни и аз настоявам за този срок, защото ми е пределно ясно, че ще обикаляш и дебнеш да мяташ темите безпричинно. Точно в мнението си съм го написал и съм предвидил случващото се и ми е интересно, с каква причина ще излезеш.
Ако не искате да ви ширя така теми, в които съм напълно прав си оправете правилниците, образците и главите.
Направо няма смисъл,ти член на тоя екип няма да бъдеш,а относно това за примера с гавренето с магазинера,ела се гаври с мен да видиш дали няма да ядеш чуковете !

Отхвърлен !
Аз член на екипа мога да стана, ако не след година, то след две. Не давай напразни закани, които не можеш да изпълниш, защото си смешен пред очите на всички. Не мисля, че си баровец и бияч, че да ми даваш закани открито пред всички, защото доста хора тук могат да ти цепнат канчето.
Какъв пример си ти, какво трябва да научат от теб хората?
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Глобален Админ - r1odayftw

Мнение от r1odayftw »

Каква причина ли ?
JukeCity написа:Съжалявам, но от мен имаш против, влизаш с ник "l" и "lapence" и нарушаваш правилата.

http://prikachi.com/images/419/8601419L.jpg - Ип-то ти съвпада с това от форума и с това, което играеш в сървъра.

http://imgup.slackserv.com/689lal39lheo84g4g.bmp
http://imgup.slackserv.com/2681ek7jw30fcu848wo.bmp
Това е причината поради която ти отхвърлих кандидатурата директно,ако не беше това нямаше да бързам,но след такива изпълнения какво очакваш,а да не споменаваме и отнетия флаг като смс админа.Какъв пример давам ли ? Давам им пример,че не всички сме длъжни да ти търпим глупости.И няма смисъл да ми отговаряш.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

E добре, бе човек. Другите как може да ме изслушват и да ми пишат лични съобщения, а ти бързаш?
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 90#p282690
Не знам просто как да обясня, че не съм lapence всеки си знае неговото.
А за случката, тъй като писах на Musti преди седмица някъде за правилата се допитах и до други админи и ми казаха, че се действа така и помощник админите са длъжни да предупреждават, слагат по една минута, след това две и нататък по 5 май беше. Онзи пичага директно без да се замисля пере, ма чакай малко. Аз искам играчи, с които да играя, а не да играя срещу 5 играча, от които и 5-те са админи.
Аз, какво да направя според теб? Да пусна оплакване и пак да се хилите?
Действал съм, както ми е казано.
Последно промяна от PolinMihailov04 на 28 Яну 2016, 17:21, променено общо 1 път.
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Tова за дублирането не съм го знаел,моя грешка е и не ме е срам да се извиня,а относно това за гагването си е преценка на админа.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Добре. Но каква е тази преценка. Все едно ти обиждаш да речем играч и те гагвам за минута. Обиждаш мен и те гагвам за денче. Причина за гаг-а е преценка на админа? А и извинението ти не променя факта, че си написал, че си ме отхвърлил, защото смяташ, че съм lapence.
Затворете и тази тема. Момчето излезе разбрано в крайна сметка и не искам да го злепоставям.
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Аз не веднъж съм ви казвал, втори път не предупреждавам. И след като предупредих играча, не веднъж а три пъти. Той неспирно почна да пише на спиндермански. И го гагнах за 10 минути (максимално време за подобно нарушение) , мразя хората да ми дават акъл, не се научихте вече. За всяко действие ме питате "що е така, що е така" , ми що , на тоя въпрос вие ще ми отговорите, нали вие питате. Ауу, добре че ми давате акъл, ко ще правя без вас..
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Spy се е наквасил в крайна сметка. Димитър му е върнал темата, момчето се е съгласило да свали обвиненията. Маха се темата.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”