Предложения за мапове в Jailbreak.
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложения за мапове в Jailbreak.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?- да бъде върната тази карта http://cs.gamebanana.com/maps/160242
2. В кой сървър искате да стане промяната?- SS# Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървърa!- хубав и голям мап с игри и забавления, незнайно защо е премахната.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?- да бъде добавена тази карта http://cs.gamebanana.com/maps/163283
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървърa!- хубав и голям мап с игри и забавлиния и мисля, че ще се хареса на играчите.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървърa!- хубав и голям мап с игри и забавления, незнайно защо е премахната.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?- да бъде добавена тази карта http://cs.gamebanana.com/maps/163283
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървърa!- хубав и голям мап с игри и забавлиния и мисля, че ще се хареса на играчите.
- Напреднал
Re: Предложения за мапове в Jailbreak.
Против. Има една карта, с която са 1 към 1, само че е заснежена - moviecik_v4, предполагам за това е махната тая.
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Ехеееее, ScyScaper от кога не съм я играл ...
Твърдо "ЗА" с две ръце и два крака, изглеждат хубави картички, а и съм твърдо "ЗА" Да има всякакви карти !
Твърдо "ЗА" с две ръце и два крака, изглеждат хубави картички, а и съм твърдо "ЗА" Да има всякакви карти !
- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
За, 1-та е една много добра карта с доста игри, за 2-та може да се пробва тъй като не изглежа лоша. @heyy
ScyScaper е много по-различна от тази заснежената.

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
SkyScaper и moviecik са две отделни истории.
SkyScaper е създадена през 2011-2012 г. ,докато един друг автор на карти, не реши да направи moviecik , вдъхновен от SkyScaper. Година по-късно moviecik бива създадена. Но картите не са толкова еднакви, за колкото ги мислите.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moviecik има трамплин. Moviecik няма Kreedz. Тунела на Moviecik НЕ може да се мине без двоен скок.
SkyScaper няма трамплин. SkyScaper има Kreedz. Тунела на SkyScaper може да се мине без двоен скок.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И така. Има още много разлики, с които можем да си направим извода, че SkyScaper не е толкова идентичен с moviecik колкото си мислите. Било то race, линейна дупка, и много други. Не знам защо сте я махнали , но аз съм ЗА.
Отделно втория мап е приличен. Може да се добави, стига да няма бъгове.
SkyScaper е създадена през 2011-2012 г. ,докато един друг автор на карти, не реши да направи moviecik , вдъхновен от SkyScaper. Година по-късно moviecik бива създадена. Но картите не са толкова еднакви, за колкото ги мислите.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moviecik има трамплин. Moviecik няма Kreedz. Тунела на Moviecik НЕ може да се мине без двоен скок.
SkyScaper няма трамплин. SkyScaper има Kreedz. Тунела на SkyScaper може да се мине без двоен скок.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И така. Има още много разлики, с които можем да си направим извода, че SkyScaper не е толкова идентичен с moviecik колкото си мислите. Било то race, линейна дупка, и много други. Не знам защо сте я махнали , но аз съм ЗА.
Отделно втория мап е приличен. Може да се добави, стига да няма бъгове.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Против съм и за двете аз, не ми харесват. Skyscaper ми е много подобна на moviecik, въпреки че има някои по-различни игри... пак не ми харесва обаче. Другата пък съвсем не ме кефи. 

- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА и за двата мапа много ми харесват и не не са еднакви !
rd7I6G4.gif
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Първия има подобие на него вече, не ни трябват еднотипни карти - против. Единствено, ако решите да махнете moviecik и да го заместите с този, който е по-богат на игри - тогава съм за.
Втория е класика и би се харесал - за.
Втория е класика и би се харесал - за.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
За първата съм против. Има една такава, само където тази има повече игри, но махнаха нея......
За втората съм За. Има игри и ще се хареса..
За втората съм За. Има игри и ще се хареса..
- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: DaZzLe
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА и за двата мапа много ми харесват. SkyScaper и moviecik са различни карти. както е описал спай по горе .
yung god
- Respected
- Ник в играта: .
- Обратна връзка: