Още предложения за JailBreak сървъра!
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Още предложения за JailBreak сървъра!
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъде добавено меню , които ти добавят екстри колкото повече играеш толкова по-добре.
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-голяма посещаемост на сървъра и по-голям интерес за игра!
Значи предлагам да има меню , в което да можеш да се Upgrade (с игрално време).
Примерни способности -
1.Бонус живот +20 живот(общо 120 да стане) да изисква 2000 минути игра.
2.Получаваме 15 живот при прераждане и 20% шанс да ти даде Crowbar да изисква 3000 минути.
3.2% шанс да получите Ak-47 и 250 живот при съживяване. Да изисква 7000 минути
4.При умиране експлодирате и нанасяте демич и 2% шанс да ти се падне Saw когато се съживиш. Да изисква 15000 минути.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Предложение номер 2
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавена бонус кръв на Simon-a
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Често когато Simon пише някой купува Deagle и го убива рунда се обезсмисля и често играча лефтва.(rage quit noob) Да се добави 35 кръв когато някой стане симон чрез командата /simon. (ако си на 1 живот и не си симон при написването на командата ти се добавя +35 живот и ставаш на 36.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Предложение номер 3
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъдат добавени някои екстри на админите!
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-ефективна работа на админите в сървъра (ПА+)
Искам админите да имат следните екстри -
1. Вземане/даване на оръжие (+ да можеш да избереш какво да е + гранати)
2. Граб меню (Да можем да местим играчи)
Като тези менюта да бъдат добавени в менюто от което съживяваме (/rm) след изписването на командата в чата (/rm) да излизат опции -
1.Съживяване на играч
2. Вземане/даване на оръжие
, а граб менюто да си е с bind.
Моля гласувайте за всяко предложение!
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-голяма посещаемост на сървъра и по-голям интерес за игра!
Значи предлагам да има меню , в което да можеш да се Upgrade (с игрално време).
Примерни способности -
1.Бонус живот +20 живот(общо 120 да стане) да изисква 2000 минути игра.
2.Получаваме 15 живот при прераждане и 20% шанс да ти даде Crowbar да изисква 3000 минути.
3.2% шанс да получите Ak-47 и 250 живот при съживяване. Да изисква 7000 минути
4.При умиране експлодирате и нанасяте демич и 2% шанс да ти се падне Saw когато се съживиш. Да изисква 15000 минути.
Предложение номер 2
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавена бонус кръв на Simon-a
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Често когато Simon пише някой купува Deagle и го убива рунда се обезсмисля и често играча лефтва.(rage quit noob) Да се добави 35 кръв когато някой стане симон чрез командата /simon. (ако си на 1 живот и не си симон при написването на командата ти се добавя +35 живот и ставаш на 36.)
Предложение номер 3
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъдат добавени някои екстри на админите!
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-ефективна работа на админите в сървъра (ПА+)
Искам админите да имат следните екстри -
1. Вземане/даване на оръжие (+ да можеш да избереш какво да е + гранати)
2. Граб меню (Да можем да местим играчи)
Като тези менюта да бъдат добавени в менюто от което съживяваме (/rm) след изписването на командата в чата (/rm) да излизат опции -
1.Съживяване на играч
2. Вземане/даване на оръжие
, а граб менюто да си е с bind.
Моля гласувайте за всяко предложение!
- Respected
Re: Още предложения за JailBreak сървъра!
Аз съм ЗА, кво ти става, че си почнал да мислиш е
Може да се направят ъпгрейди с пакове. Примерно да вземаш повече дмг на CT и така.

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
1 - Против
2 - Против , за това има пазачи симона - да го "пазят"
3 - Тук съм за !!! Даже и да могат да избират дали оръжието да е с патрони или без ! За местенето на играчи .. не знам дали е необходимо , но ако се добави да бъде само за СЪРВЪР АДМИНИТЕ !! СМС-ките в този сървър са под всякаква критика . В предостатъчни са им правомощията в момента !
2 - Против , за това има пазачи симона - да го "пазят"
3 - Тук съм за !!! Даже и да могат да избират дали оръжието да е с патрони или без ! За местенето на играчи .. не знам дали е необходимо , но ако се добави да бъде само за СЪРВЪР АДМИНИТЕ !! СМС-ките в този сървър са под всякаква критика . В предостатъчни са им правомощията в момента !
- Баннат
- Ник в играта: Excelds ツ
На мен лично всички предложеня ми харесват, играчите ще са доволни и тава с симона е много добре(JukeCity е обяснил защо) моя вот е ЗА.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
1. Против, струва ми се твърде сложно измислено и смятам, че надзирателите ще бъдат ощетени. При умиране на някой затворник ще бъде нанасян 2 % демидж, еми ако има убити петима затворници какво става? Абсолютно ненужно е, не трябва да се прави това според мен! Изобщо тия неща с бонус живот, независимо колко бонус ще е, са напълно ненужни, не ми харесват. Според мен сървъра си е перфектен така.
2. Против, 35 hp не е нищо и според мен е ненужно. Обикновено Simon си има колеги надзиратели, които го пазят, те вършат достатъчна работа, не смятам, че е нужно да има +hp.
3. Против съм за това админите да имат граб меню, но съм ЗА да имате право да вземате/давате оръжие на когото затворник решите.
2. Против, 35 hp не е нищо и според мен е ненужно. Обикновено Simon си има колеги надзиратели, които го пазят, те вършат достатъчна работа, не смятам, че е нужно да има +hp.
3. Против съм за това админите да имат граб меню, но съм ЗА да имате право да вземате/давате оръжие на когото затворник решите.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
1. Против, защото много от играчите вече имат 30+ часа, а и не се трупат толкова трудно.
2. Против, както каза андро, има надзиратели, които да го пазят. Би било полезно само ако саймънът е сам.
3. Защо ви е пък граб меню в този сървър? Или пък да давате и взимате оръжия... Според мен е излишно. За гранатите съм съгласна, тъй като може да се измислят игри с тях.
2. Против, както каза андро, има надзиратели, които да го пазят. Би било полезно само ако саймънът е сам.
3. Защо ви е пък граб меню в този сървър? Или пък да давате и взимате оръжия... Според мен е излишно. За гранатите съм съгласна, тъй като може да се измислят игри с тях.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
1. Ще се обсъди и евентуално ще бъде пусната нова тема.
2. Възможно е, ако Саймъна е сам (примерно 1в5) да има малко бонус кръв
3. Хубаво ще бъде не просто на затворниците, а на всеки един играч.
2. Възможно е, ако Саймъна е сам (примерно 1в5) да има малко бонус кръв
3. Хубаво ще бъде не просто на затворниците, а на всеки един играч.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
1. Против. То хептен дирите как да не ва бунтя ...
2. Против, обезмисля се VIP Items, и без това поскъпнаха.
3. Тук вече съм ЗА. Ще е по-голямо улеснение, поне за мен.
2. Против, обезмисля се VIP Items, и без това поскъпнаха.
3. Тук вече съм ЗА. Ще е по-голямо улеснение, поне за мен.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъде добавено меню , които ти добавят екстри колкото повече играеш толкова по-добре. - Звучи интересно, само да попитам, това за всеки рунд ли ще важи? (Ако човека има дадените минути?) И ако се добави, нека се дигнат малко минутите. ;д Иначе съм За, единствено не ме кефи хората да имат +кръв.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавена бонус кръв на Simon-a. - Против! Саймън трябва да е равен на колегите си. Той е различен от тях единствено по това, че командва другите. Дори и да е "важна" позиция, според мен не трябва да се добавя. Има надзиратели, които да гледат дали се спазва реда и най-важното да пазят главнокомандващия.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъдат добавени някои екстри на админите! - С чисто сърце казвам За. Не винаги саймъните знаят как се борави с менюто (М), от където могат да се дават НЕ гранати. По този начин админите ще могат да контрулират това, както сега можем да даваме пакове. Също така ако терористите трябва да стрелят по мишени или да се бият с оръжия в някое помещение - дават се оръжия с даден брой патрони, вместо Саймън и другите полицаи да се лишават от оръжията си. За граб опцията съм се навила много отдавна и ми допада. 1. Пример: Саймън е с колегите си на другия край на мапа и трябва да съживим някого, вместо да се праща охрана, лесно и точно може да се грабне и да се занесе там. 2. Пример: Останал е 1 жив затворник и полицаите тръгват да бягат из мапа/да се крият от дуелите - грабваш всичките и те отиват при затворника - лесно, вместо да си късаш нервите да си слапваш и да им крещиш, че не трябва да бягат и да бавят играта. Изглежда много по-простичко и лесно, нали? cheers
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Да бъде добавена бонус кръв на Simon-a. - Против! Саймън трябва да е равен на колегите си. Той е различен от тях единствено по това, че командва другите. Дори и да е "важна" позиция, според мен не трябва да се добавя. Има надзиратели, които да гледат дали се спазва реда и най-важното да пазят главнокомандващия.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Искам да бъдат добавени някои екстри на админите! - С чисто сърце казвам За. Не винаги саймъните знаят как се борави с менюто (М), от където могат да се дават НЕ гранати. По този начин админите ще могат да контрулират това, както сега можем да даваме пакове. Също така ако терористите трябва да стрелят по мишени или да се бият с оръжия в някое помещение - дават се оръжия с даден брой патрони, вместо Саймън и другите полицаи да се лишават от оръжията си. За граб опцията съм се навила много отдавна и ми допада. 1. Пример: Саймън е с колегите си на другия край на мапа и трябва да съживим някого, вместо да се праща охрана, лесно и точно може да се грабне и да се занесе там. 2. Пример: Останал е 1 жив затворник и полицаите тръгват да бягат из мапа/да се крият от дуелите - грабваш всичките и те отиват при затворника - лесно, вместо да си късаш нервите да си слапваш и да им крещиш, че не трябва да бягат и да бавят играта. Изглежда много по-простичко и лесно, нали? cheers
Последно промяна от JukeCity на 04 Яну 2016, 00:26, променено общо 1 път.
Причина: забрави взимане/даване на оръжие едит си мнението!
Причина: забрави взимане/даване на оръжие едит си мнението!
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
1. Против, много ще се претрупа сървъра.
2. Против, има си съотборници да го пазят от куршуми. Ако не могат да се справят си е техен проблем.
3. Против, grab не ни трябва в този мод, а колкото до оръжията нищо не ти пречи да си вземеш, което искаш от гъна.
2. Против, има си съотборници да го пазят от куршуми. Ако не могат да се справят си е техен проблем.
3. Против, grab не ни трябва в този мод, а колкото до оръжията нищо не ти пречи да си вземеш, което искаш от гъна.
- Respected
- Обратна връзка:
Ще пуснеш Т в гън с тжва меню да можеш да давш уеп на Т за дадена игро и после да го вземеш същото и за цт.LM ^^ написа:1. Против, много ще се претрупа сървъра.
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
1. Против, както каза Ками часовете не се трупат толкова трудно и ще настъпи пълна анархия в сървъра според мен.
2. Против, пак са го казали по-нагоре, не случайно има надзиратели, които да пазят simon-а.
3. Само за даването/взимането на оръжия съм За. Не мисля, че граб менюто е наложително, и без него се справяме.
2. Против, пак са го казали по-нагоре, не случайно има надзиратели, които да пазят simon-а.
3. Само за даването/взимането на оръжия съм За. Не мисля, че граб менюто е наложително, и без него се справяме.

- Respected
- Обратна връзка:
А да другото което забравих да допълня е админите с ранг ПА+ да имат и меню , да пълнят живота на играчите , да има избор дали един или всички.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Разбирам, че ви харесват тези идеи с постижения, ъпгрейди и прочие. Някой от вас замисля ли се, че при положение че по-голямата част от играчите са 12-13 годишни, какъв хаус ще настане с крадене на никнейми? Ако се добавят неща, които зависят от запазване на никнейма, трябва да се добавя и система за защита на никнеймовете. Освен това, двете ти предложения (тези тук с ъпгрейдите и постиженията) са неща, които доста ще натоварят сървъра. Докато не оправя проблема с overflowed-a нито ъпгрейди, нито постижения ще има!
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Обратна връзка:
Това за постиженията може да се направи по-нататък! Това с менютата - Админите да могат да вземат/дават оръжие (с избор от няколко оръжия + колко патрона да има) и това да добавяме/взимаме живот (по избор може и 5 живот да се добави/премахне) едва ли ще натовари толкова много? Или? Ти решавашHuliganaKuncho написа:Разбирам, че ви харесват тези идеи с постижения, ъпгрейди и прочие. Някой от вас замисля ли се, че при положение че по-голямата част от играчите са 12-13 годишни, какъв хаус ще настане с крадене на никнейми? Ако се добавят неща, които зависят от запазване на никнейма, трябва да се добавя и система за защита на никнеймовете. Освен това, двете ти предложения (тези тук с ъпгрейдите и постиженията) са неща, които доста ще натоварят сървъра. Докато не оправя проблема с overflowed-a нито ъпгрейди, нито постижения ще има!

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Мен всички предложения ме устройват. ЗА съм всички предложения я според мен ще са в помощ.
- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
- Respected
- Обратна връзка: