Проблем с телефон - HTC Desire 610
- Respected
Проблем с телефон - HTC Desire 610
Здравейте, телефона ми е HTC desire 610 и още няма и една година от както го взех. От известно време почна да ми прави проблеми, например WiFi постоянно се включваше и изключваше а като го рестартирам самия телефон, приложенията като youtube, snapchat, viber и т.н. ги няма.
Другия проблем е, че не мога да снимам от камерата, не ми дава а от снапчат не е запазват и като пратя не става въпреки, че има интернет.
Ако някой разбира може ли да даде някакъв съвет ?
Другия проблем е, че не мога да снимам от камерата, не ми дава а от снапчат не е запазват и като пратя не става въпреки, че има интернет.
Ако някой разбира може ли да даде някакъв съвет ?
Последно промяна от nStoyanov на 31 Яну 2016, 15:36, променено общо 1 път.
Причина: Промяна на заглавие
Причина: Промяна на заглавие

- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Проблем с телефон
Евентуално е нещо софтуерно , предполагам е в гаранция отиди и обесни, ще ти го вземат някъде за месец и ако не могат да го оправят ще ти дадат нов.
Брат ми имаше подобен проблем 1 месец телефона му го изпратиха в София , стоя там в някакъв сервиз. Телефона беше Леново но , батерията се бъгваше , забиваше , не искаше да снима , рестартираше се , изключваше се сам и такива неща. Дадоха му чисто нов , понеже неговия бил дефектен нещо. Щом няма и година откакто си го вземал е в гаранция. Отиди и да ти е мирна душата.
Брат ми имаше подобен проблем 1 месец телефона му го изпратиха в София , стоя там в някакъв сервиз. Телефона беше Леново но , батерията се бъгваше , забиваше , не искаше да снима , рестартираше се , изключваше се сам и такива неща. Дадоха му чисто нов , понеже неговия бил дефектен нещо. Щом няма и година откакто си го вземал е в гаранция. Отиди и да ти е мирна душата.

- Respected
Минавало ми е през ум, но като ги знам какви са боклуци нищо няма да направят, защото има следи от удари по него .Acerka ;* написа:Евентуално е нещо софтуерно , предполагам е в гаранция отиди и обесни, ще ти го вземат някъде за месец и ако не могат да го оправят ще ти дадат нов.
Преди време отидох с един телефон който беше съвсем леко ударен едвам се виждаше и за това се направиха.
Все пак ако не намеря някакво решение ще пробвам.. Благодаря за съвета!

- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Нали ти казввам , то удареното няма никакво значение със проблем примерно в софтуера нещо .. и брат ми така си викаше че няма да го приемат ама то проблема не е в дисплей нещо спукано че да гледат ожулванията , казваш прецака се обесняваш проблемите и казваш сигурно е нещо софтуерно , даваш документите ама както споменах чака се доста. Верно на брат ми чисто нов му дадоха ама чак след месец , стоя без телефон.
Успех , после кажи на лс какво е станало. 

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Както каза acerkata.. това е софтуерен проблем. Или си ъпдейтни сам софтуера или го прати докато е в гаранция и ще го оправят ;)
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
Мое лично мнение:
До колкото си спомням ти беше пуснал една тема за избор на телефон и се реши да вземеш тая боклучива марка, понеже всички ти викаха " взимай не му мисли, няма да съжаляваш", а сега май стана точно обратното. НТС/Леново - елементарни производители, стараещи се да копират и придобият дизайна на конкуриращите марки Samsung/iPhone и прочие.
Така тоя проблем едва ли ще го оправиш, понеже един на всеки 10/20 пуснати в продажба телефони е не функциониращ и на кратко казано - боклук.
1 вариант - даваш го на сервиз и се молиш
2 вариант - взимаш си нов, НЕ от същата марка.
До колкото си спомням ти беше пуснал една тема за избор на телефон и се реши да вземеш тая боклучива марка, понеже всички ти викаха " взимай не му мисли, няма да съжаляваш", а сега май стана точно обратното. НТС/Леново - елементарни производители, стараещи се да копират и придобият дизайна на конкуриращите марки Samsung/iPhone и прочие.
Така тоя проблем едва ли ще го оправиш, понеже един на всеки 10/20 пуснати в продажба телефони е не функциониращ и на кратко казано - боклук.

Офтопик:
- Respected
Не знам как се прави туйGenata написа:Че що не му направиш един хардрезет да видиш дали няма да са оправи ?

Аз не съм пускал тема, но писах в други теми за тази марка. Лично аз я харесвам и не мисля че копират, но останах неприятно изненадан ..mazeCarptor написа:Мое лично мнение:
Ще го водя на ремонт па каквото ще да става..
PS - И копчето за включване и изключване се прецака

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: