Оплаквам се от админа (Vavle) , които не престана да се заяжда с мен ,че съм бил хак
Мина да ме гледа понеже много го биех и нарочно почнах да си въртя мишката след което последва
Кик . Ето го и Демото
Оплакване от администратор/и.
- Баннат
- Ник в играта: frozeN-
- Скайп профил: frozen_65
- Вашият пол е: Мъж
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от администратор/и.
От това, което гледах аз(не съм гледал цялото демо, а някъде околко 5-7 минути) виждам, че не си хак. Явно колегата нещо се е объркал.
На Валве, ще му кажем да внимава малко повече, но на всеки се случва да сгреши.Не мисля, че е направил нещо много лошо, при положение, че малко си го провокирал(доста хора биха се подвели от клатенето на мишката). А ти не е било нужно да го предизвикваш с това клатене на мишката, но няма значение.
ПРИЯТНА ИГРА В СЪРВЪРА !
На Валве, ще му кажем да внимава малко повече, но на всеки се случва да сгреши.Не мисля, че е направил нещо много лошо, при положение, че малко си го провокирал(доста хора биха се подвели от клатенето на мишката). А ти не е било нужно да го предизвикваш с това клатене на мишката, но няма значение.
ПРИЯТНА ИГРА В СЪРВЪРА !
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Respected
- Ник в играта: Mario
- Скайп профил: mario_sscs1.6
- Обратна връзка:
Не съм гледал демото и се доверявам на колегата Koceto, че не си играл с хак, но и аз да съм и аз ще те банна, ако си въртиш мисшката и ми се правиш на интересен ;) Грешки става ! 

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Темата е заключвам следващия път не провокирай администраторите ни за да няма последствия това е съвет от мен ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]