Оплакване от админ - 420 (2)

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: rollin' with my BMW
Скайп профил: --------
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ - 420 (2)

Мнение от rollinwithmyBMW »

1. Nick на Админа: 420
2. IP на Админа: Дадоха ми го, да се позабавлявам утре :Д:Д:Д:Д ( не е ддос, не се безпокой ПолинМихаилов)
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Непрестанно заяждане с мен, спамиха в чата, казах "ай млъкнете малко" Таз 420 и още едно лице sexy, ми отговориха, млъкни ти и тихо, след това някъв играч пита, къде са ми правата, преди да кажа, че са ми изтекли, филмираната намеси и кандидатурата ми :ДД Не знам, къв й е проблема ама няма да я бъде тая :) И ся пак да не вземете да ми кажете, че и аз съм бил я провокирал, знам, че сте си приятелчета ама ..
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=ae53411c1f
5. Сървър:Deathrun
Последно промяна от rollinwithmyBMW на 31 Яну 2016, 20:19, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - 420 (2)

Мнение от Lucky »

Ние си чатихме най-спокойно и си разменяхме песни, след което ти се намеси и ни каза да млъкнем. После да не говоря какъв тон държеше и какви неща пишеше, с които се опитваше да ме провокираш по някакъв начин. Накрая не се "заядох", а изведох факта, че пред админи си един, а когато няма админи си друг. :)
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Много добре знаеш, че имаше админ вътре, ВТОРО НАМЕСИ МАЙКА МИ, едвам се сдържах да не те почна и трето не ми се прави на светена вода, защото пак повтарям МНОГО ДОБРЕ знаеш, че ви казах да млъкнете щото адвоката ти дето като кажа нещо и веднага почваше да се прави, почна да пише на един ред
og
dai
taq
pesen
dai
druga
og
og
eto ti Flo Rida

давайте още минусови репутаций, още една риба даже ме е докладвала за израза "Лапетио малка " :sarcastic: :sarcastic:
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe

Мнение от PolinMihailov04 »

Гледал съм и първото ти оплакване, защото исках да закопая дупето преди да я опозная добре. Сега изгубих отново 35 минути. Аз съм най-големия провокатор и интригант и хитрец и точно пред мен не можеш да се изкараш жертвата. Заяждаш се с момичето, а после защо те е одраскала. Чети:

+12
Офтопик:
Бяга Заека из гората гонен от Кумчо Вълчо. Както си припка Заека гледа пред него една яма, прескача я той, а Вълчо не успял и паднал в нея. Спрял се Заека и се връща до ямата. Гледа долу Вълчо и казва:
- Вълчо, много си прос бе, мама ти да иба, виж са колко си жалак, ти си по-кух и от изгнило дърво, мамка ти и педераст, шибан цензурирано си бе, тебе те е преебала цялата гора - и т.н продалжил да дрънка глупости Заека.
Милало извесно време, Заека си тича из гората, забравил за ямата и изведнъж хоп и Заека се озовал при Вълчо. Погледнал го Вълчо и казал:
- Падна ли ми, да иба мама ти мършева!?
Заека се стреснал, чудил се какво да прави и казал:
- Вълчо, ако искаш ми вярвай, ама дойдох да ти се извиня!
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Добре. Видях демото, вижда се как той те моли да спрете да спамите, ама вие си знаете на ваша глава, за вас угодия няма. А до полин не сме тук да те търпим с тези разкази и вицове.

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sexy?
Скайп профил: baroveca158
Обратна връзка:

Мнение от sexy? »

Добре бе "shenzo",чата според теб за какво е,аз му казах ако не му се чете просто да го изключи.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: DaZzLe
Обратна връзка:

Мнение от DaZzLe »

аз сам на мението на шензо.
Последно промяна от DaZzLe на 01 Фев 2016, 01:09, променено общо 1 път.
yung god
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Престанете да спамите в сървъра !!! Писна ми да гледам нон- стоп оплаквания заради спам. Ако искате да пуснем плъгина, който ви дава право на 1 съобщение на всеки 8 секунди - продължавайте в същия дух.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Чисто и просто се намеси в разговора им, който водеха помежду си само и само за да я накараш да ти напише нещо, да се заядеш по тънката и да я накараш да ти пише малко по-така, за да я докладваш и да й правиш мръсно. Нищо не постигаш с това.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Melachka написа:Чисто и просто се намеси в разговора им, който водеха помежду си само и само за да я накараш да ти напише нещо, да се заядеш по тънката и да я накараш да ти пише малко по-така, за да я докладваш и да й правиш мръсно. Нищо не постигаш с това.
Чисто и просто ти казвам, че се изказваш неподготвен, моля те не го прави втори път и не й правя аз мръсно, а тя сама си го прави

Нека червен/зелен да каже дали ще се вземат мерки, защото както са ми дали смс и да речем пак се случи същата изцепка, тя ще пати с гагове и да идва да се оплаква, че съм я провокирал и прочие
Последно промяна от rollinwithmyBMW на 31 Яну 2016, 20:17, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: nechy da CMuPKaMe

Мнение от PolinMihailov04 »

Извинявам се, че се включвам отново. Бях го забелязал, но съм забравил да го подчертая:
2. IP на Админа: Дадоха ми го, да се позабавлявам утре :Д:Д:Д:Д
DDoS се забранява от закон в България. Забранява се и тук и само за това могат да те махнат от този сайт.
Виж, ако имаш проблеми с някой или нещо ми пишеш на лично съобщение и ще те видя що-годе си boot donator.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

rollinwithmyBMW написа:
Melachka написа:Чисто и просто се намеси в разговора им, който водеха помежду си само и само за да я накараш да ти напише нещо, да се заядеш по тънката и да я накараш да ти пише малко по-така, за да я докладваш и да й правиш мръсно. Нищо не постигаш с това.
Чисто и просто ти казвам, че се изказваш неподготвен, моля те не го прави втори път и не й правя аз мръсно, а тя сама си го прави

Нека червен/зелен да каже дали ще се вземат мерки, защото както са ми дали смс и да речем пак се случи същата изцепка, тя ще пати с гагове и да идва да се оплаква, че съм я провокирал и прочие
Точно на мене не можеш да ми кажеш, че съм се изказал неподготвен, защото съм те виждал в сървъра, макар да играя с друг ник, а и отделно на това такива като теб провокатори и интересчии ги срещаме всеки ден по сървърите. Заяждат се, търсят си го и накрая като ги накажат или не им изнася оплаквания срещу админите пускат. 4:20 е един от най-добрите админи в тази верига и ще е абсурдно и ще е голяма грешка поне според мен да я накажат или нещо подобно, само защото на теб така ти се иска. :thumbsdown: :thumbsdown: Демото също го видях и се вижда как целенасочено се заяждаш с нея, трябваше да ти сложи един стабилен гаг, та да се научиш да си мълчиш. ;)
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

Нямам никакво право да се изказвам, но в момента спорят най-нисшата твар в цялата верига. Не за това, че сте просто потребители, а за това, че вие сте някакви не знам как точно да се изразя "интриганти" търсещи внимание. Не мие е ясно къде ви бърка вас в темата, че да ми се обяснявате като току що начукана кифла. Не съм глобален или така нататък да давам заповеди, но айде моля да сте по кротки и да не се бъркате където не ви е работата.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

rollinwithmyBMW написа:1. Nick на Админа: 420
2. IP на Админа: Дадоха ми го, да се позабавлявам утре :Д:Д:Д:Д ( не е ддос, не се безпокой ПолинМихаилов)
Значи ако разбера че наистина е имало дос атака по въпросния админ утре или тая седмица,лично ти обещавам че в тая верига повече няма да играеш.И специално заради вас ще изпомахам всичките плъгини за ипта и прочие (споко аз има от къде да ги видя както и колегите) Да не забравя и че лично ще се свържа с доставчика ти да му кажа какви ги вършиш (имам си хора в булсатком)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

С въпросния админ ще бъде проведен разговор, а ти не влизай в ролята на провокатор, за да не си говорим и с теб.
Спама в сървъра и особено от админи не е приемлив и не се толерира.
Ако е имало атаки срещу въпросния админ - happy fun times със службите ;) Защото и аз си имам познати.

Темата е приключена.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”