Оплакване от админ 4:20
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от админ 4:20
1. Nick на Админа: 4:20
2. IP на Админа: Имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Своеволия с правилата, не уточняване на действията
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=507ced5ca7
5. Сървър: Jailbreak
Първо прочетете, после изгледайте демото и после пак прочетете, за да ви стане ясно за ситуацията.
Качвам и чата от конзолата за допълнително улеснение(редактиран е от мен за да остане САМО чата) : http://dox.bg/files/dw?a=512b9f126e
Това е оригиналната конзола (да не кажете че съм преиначил думите) : http://dox.bg/files/dw?a=56339491c9
Ситуацията бе такава че от FK на играч се стигна до трансфер на двама СТ->Т. Попитах нормално 4:20 защо премести Т, дадения полицай, тъй като от големия спам не видях за Free kill-a. Мисля че като играч и потребител имам това право да знам. Отговора и беше: "4:20 : zashtoto taka reshih". След дискусията в чата реши да се заеме с мен и ми търсеше причина, за да ме трансферне Т. Е намери си я и ме премести Т, а причината според мен е не основателна (от демото се вижда ситуацията с бунта).
Смятам че на админа му се събраха много оплаквания последно време. Моля Червени и Зелени да прегледат добре демото и чата и да има някакви последствия.
2. IP на Админа: Имате го
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Своеволия с правилата, не уточняване на действията
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=507ced5ca7
5. Сървър: Jailbreak
Първо прочетете, после изгледайте демото и после пак прочетете, за да ви стане ясно за ситуацията.
Качвам и чата от конзолата за допълнително улеснение(редактиран е от мен за да остане САМО чата) : http://dox.bg/files/dw?a=512b9f126e
Това е оригиналната конзола (да не кажете че съм преиначил думите) : http://dox.bg/files/dw?a=56339491c9
Ситуацията бе такава че от FK на играч се стигна до трансфер на двама СТ->Т. Попитах нормално 4:20 защо премести Т, дадения полицай, тъй като от големия спам не видях за Free kill-a. Мисля че като играч и потребител имам това право да знам. Отговора и беше: "4:20 : zashtoto taka reshih". След дискусията в чата реши да се заеме с мен и ми търсеше причина, за да ме трансферне Т. Е намери си я и ме премести Т, а причината според мен е не основателна (от демото се вижда ситуацията с бунта).
Смятам че на админа му се събраха много оплаквания последно време. Моля Червени и Зелени да прегледат добре демото и чата и да има някакви последствия.

- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ 4:20
Ъх? Ти сериозно ли? Преместих онзи играч Т, защото не беше наясно с правилата и си фк-ваше. Не мисля, че е твоя работа да се бъркаш в действията ми, а и можеше да се поразровиш и да погледнеш защо така и така.
Преместих теб Т, защото не си достатъчно качествен да играеш СТ. Не си наясно с някои от правилата. Nuke е мап, на който се бунти много и изиксва по-квалифицирани полицаи, които лесно се ориентират в трудни ситуации. Като админ предприех дадени мерки.
Преместих теб Т, защото не си достатъчно качествен да играеш СТ. Не си наясно с някои от правилата. Nuke е мап, на който се бунти много и изиксва по-квалифицирани полицаи, които лесно се ориентират в трудни ситуации. Като админ предприех дадени мерки.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
От сега казвам - Темата да не се превръща в чат, излишни коментари няма да се толерират и ще бъдат наказвани! От по-висшестоящ ще се реши дали админа ще бъде наказан!
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Не,че нещо ама момчето е в пълното си право да попита защо е махнат,и аз някой път си изпускам нервите ама дръжте се малко на положение,това,че имаме/те права не значи,че трябва да се държите/им грубо с играчите.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Не мисля, че е нужно и че трябва точно на ТЕБ сървър админите да ти дават някакви обяснения за своите действия, без значение какви са те. Аз бях в сървъра и мога да кажа, че 4:20 си действа съвсем правилно. Играчът, за който ти пишеш, че не си разбрал защо, как и кога е бил преместен T, беше преместен с причина - нека ти обясня. Първо FK-на човек, след което този човек беше съживен - админът 4:20 предупреди даденият играч да внимава с убийствата и да не допуска някакви елементарни грешки. Веднага в следващия рунд играчът мести съвсем УМИШЛЕНО паднало оръжие от земята и тя го слайва и му обяснява най-културно, че при следваща грешка или своеволия от негова страна ще бъде трансфернат при отбора на затворниците. Още следващия рунд той отново направи FK и тя го махна, ти започна да пишеш ама защо го била махналааа, ама какво бил направиллл, ама каква е причината, ама искам да знам, ама не видях точно какво се случи. 1-2 пъти тя се направи, че не е видяла какво си написал, но ти продължи да си пишеш и да искаш обяснение и накрая тя ти каза, че така е решила. Еми да, така е решила и го е направила с причина, ти си абсолютно никакъв, че да й държиш сметка и да й искаш обяснение, тя на когото трябва дава/ще даде обяснение.
,,Мисля че като играч и потребител имам това право да знам" - ЕМИ НЕ, нямаш това право и абсолютно никъде не пише, че който и да било админ, член на екипа трябва да ти дава обяснения.
,,Мисля че като играч и потребител имам това право да знам" - ЕМИ НЕ, нямаш това право и абсолютно никъде не пише, че който и да било админ, член на екипа трябва да ти дава обяснения.
- Respected
- Обратна връзка:
Хм... Пак неподготвен се обаждаш. Ако си беше направил труда да изгледаш демото или да прочетеш, написаното от него и да го осмислиш, щеше да разбереш, че той питаше защо съм метнала съотборника му, а не самия него. Не мисля, че му е в работата, щом дори не го касае. А колкото до него - обяснила съм му и в игра и тук защо.r1odayftw написа:Не,че нещо ама момчето е в пълното си право да попита защо е махнат,и аз някой път си изпускам нервите ама дръжте се малко на положение,това,че имаме/те права не значи,че трябва да се държите/им грубо с играчите.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Обратна връзка:
В началото исках да разбера защо премести съотборника ми, но накрая и мен премести Т под предтекста че: "4:20 : tova 4e ne si dobur ct - ne znaesh dostatu4no pravilata - dobro osnovanie e " Къде НЕ спазвам правилата ми кажи. И искам да знам реално защо ме премести Т, при положение че на демото накрая ясно се вижда бунта и как от две страни ме стрелят. Ти тука ми променяш темата че не сам бил достатъчно квалифициран. Бяхме 2 СТ и може би 6-7 Т +1,2 избягали, те като решат ще бунтят, в тази ситуация шансовете на СТ бяха нищожни.Оплаквам се от отношението към играчите и необяснението за действията си спрямо мен.

- Respected
- Обратна връзка:
Ама кажи ми, нужно ли е да се е случило точно в този даден момент нещо, поради което да те метна Т? Не може ли просто да си имам едно на ум, че не си достатъчно добър и да съм решила да те заменя? Моля те, след като ми прочиташ думите, ги осмисляй, защото не мисля да повтарям по 300 пъти като папагал. Отношението към играчите? Че моето отношение си е перфектно, приятелю мой, а за действията ми спрямо теб - обяснила съм ти на два пъти. Друг е въпроса, че не можеш да го възприемеш.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Обратна връзка:
Хах, и по твоята логика, дай да не мятаме никои СТ, защото всеки един играч си има мнение за другите и никой няма да бъде СТ. Нещо тука ти е сбъркано в мисленето. От това което написа последно си смятала да ме трансфернеш Т, така или иначе (със или без бунт). И пак излиза въпроса ЗАЩО? Да да едното на ум го разбрахме ама нали всеки има равен шанс да играе СТ... или по твоите думи "не си достатъчно качествен да играеш СТ". А? Къде отиде лоялността между играчи и админи? По темата няма да пиша повече освен ако по-висше стоящ не попита нещо мен , няма да го превръщаме в чат-спор.
Последно промяна от JukeCity на 01 Фев 2016, 20:49, променено общо 1 път.
Причина: Не разбирате от дума, заключвам ще изчакате мнение на по-висшестоящ.
Причина: Не разбирате от дума, заключвам ще изчакате мнение на по-висшестоящ.

- Respected
Маце, напиши ми на лично съобщение датите, на които ти идва, че да ти махаме правата тогава, да не правиш глупости.
Всеки месец забелязвам, че едно 3-4 дена си в подобна кондиция. За правата се шегувах пускай си няколко дни отпуска, когато дойде това време, защото не се отразява това добре на веригата.
Това, което видях на видеото ме порази тотално. Момчето прехвърли играча, но видя, че няма място и го върна. Видя след това разочарованието му и сигурно минута зяпаше teammenu-то и scoretab-a в осмисляне, дали да го върне. Накрая го върна. Това момче наистина мисли, когато играе. До сега не съм виждал такъв целеустремен, спокоен и правен играч, за което страшно много се радвам. Той е един от малкото, които са достойни да бъдат надзиратели, а ти нямаш правото да го накърняваш по подобен начин. Отново казвам, че съм поразен от действията му и е напълно разбираемо да попита, вярно още 20 играча са те питали само днес с въпроса „защо“, но поне имай уважение към хората, които те уважават в случая той. Искате да имате спокойна игра и да ви е забавно в сървъра и да не сте роботи, ами не бъдете.
Всеки месец забелязвам, че едно 3-4 дена си в подобна кондиция. За правата се шегувах пускай си няколко дни отпуска, когато дойде това време, защото не се отразява това добре на веригата.
Това, което видях на видеото ме порази тотално. Момчето прехвърли играча, но видя, че няма място и го върна. Видя след това разочарованието му и сигурно минута зяпаше teammenu-то и scoretab-a в осмисляне, дали да го върне. Накрая го върна. Това момче наистина мисли, когато играе. До сега не съм виждал такъв целеустремен, спокоен и правен играч, за което страшно много се радвам. Той е един от малкото, които са достойни да бъдат надзиратели, а ти нямаш правото да го накърняваш по подобен начин. Отново казвам, че съм поразен от действията му и е напълно разбираемо да попита, вярно още 20 играча са те питали само днес с въпроса „защо“, но поне имай уважение към хората, които те уважават в случая той. Искате да имате спокойна игра и да ви е забавно в сървъра и да не сте роботи, ами не бъдете.