Предложение за JailBreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Предложение за JailBreak

Мнение от beyond U »

Здравейте. Търсих и не намерих подобна тема ..

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Когато умре някой , той все пак да може да вижда командите които симона дава.
2. В кой сървър искате да стане промяната? JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Мисля , че ще бъде интересно за мъртъвците тъй като няма да им е скучно и ще бъдат някак си част от живите , виждайки самите команди на Симона. Плюс това когато са мъртви , ще имат възможността да размишляват над въпросите които е дал Симона или нещо по интересно . :D
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Miss Soffi
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Предложение за JailBreak

Мнение от Miss Soffi »

Аз съм за да се виждат командите (ако е възможно,не ми се вярва много),но за това с въпросите съм против,тъй като може някой смс или админ да е жив и той ще види какво са отговорили мъртвите и това е се едно му помагат. А и надзирателите няма как да убият помощника,тъй като е мъртъв вече и играта с въпросите се проваля ;д
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Аз съм против, няма нужда от това. Кое ще му е по-интересното на човека, след като не може да изпълнява команди?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

Аз съм за ! Така потребител, който иска да се докаже пред екипа , ще може да докладва за невалидни команди , за играчи убити без причина и тн. Тн.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Аз съм За, макар и да не играя този мод. Един път влязох при пълен сървър и умрях в началото на рунда, а после чаках 5-10 минути за да свърши рунда, че да може да играя.. Поне така, като виждат командите на симона, няма да им е скучно толкова и ще се задържат в сървъра, а и ще знаят примерно, защо този отива там, каква ли команда е дал симона и т.н.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

И аз съм ЗА! Примерно когато е започнал някой рунд и някой влезе, но е мъртъв и точно тогава саймън да даде команда и някой го съживи, вместо да му дават наново командата той ще може да си я види сам докато е мъртъв. Знам, че няма да разберете какво имам предвид, но се надявам поне нещо да разберете :D Но не искам да се виждат въпросите задавани от саймън, защото така ако някой мъртъв говори с някой от живите ще може да му помогне или да му подскаже.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Excelds ツ
Скайп профил: ЛС

Мнение от Стефан »

Аз съм против ,няма нужда от това и ако искат да размислят за командата си има конзола.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

златомира написа:И аз съм ЗА! Примерно когато е започнал някой рунд и някой влезе, но е мъртъв и точно тогава саймън да даде команда и някой го съживи, вместо да му дават наново командата той ще може да си я види сам докато е мъртъв. Знам, че няма да разберете какво имам предвид, но се надявам поне нещо да разберете :D Но не искам да се виждат въпросите задавани от саймън, защото така ако някой мъртъв говори с някой от живите ще може да му помогне или да му подскаже.
Те ако си говорят няма значение дали мъртвият вижда въпроса... Пак ще може да му помогне ;д
А относно предложението съм съгласна да се добави.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

И аз съм ЗА това да се добави, но само когато задава въпроси да не ги виждат тези, които са умряли

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: N/A
Обратна връзка:

Мнение от beyond U »

shenzo:D написа:И аз съм ЗА това да се добави, но само когато задава въпроси да не ги виждат тези, които са умряли
Е това вече е прекалено :D , не мисля , че може така . Като се задава този "въпрос" само "по специалните" в сървара го виждат , но според мен не мисля , че някой от тези хора ще слушат мъртъвците , тъй като хората които ще подсказват ще бъдат същества на които се няма доверие , докато "старите кучета" ще мълчат и изпълняват това за което са направени . Не ме разбирай погрешно :D
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

beyond U написа:
shenzo:D написа:И аз съм ЗА това да се добави, но само когато задава въпроси да не ги виждат тези, които са умряли
Е това вече е прекалено :D , не мисля , че може така . Като се задава този "въпрос" само "по специалните" в сървара го виждат , но според мен не мисля , че някой от тези хора ще слушат мъртъвците , тъй като хората които ще подсказват ще бъдат същества на които се няма доверие , докато "старите кучета" ще мълчат и изпълняват това за което са направени . Не ме разбирай погрешно :D
А за това ако някои отговорят правилно замислял ли си се ? :)

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
Обратна връзка:

Мнение от WHITE SHADOW »

Всъщност до колкото помня всеки вид измама и подсказване се наказва с гаг така че това не е проблем. А предложението е много добро , има го в доста други вериги и е полезно особено когато е дадена първа команда и revive-нат някой веднага след нея. За!
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Единствено само ще има по-голям спам в dead чата. Нужно е администраторите да виждат командите и те ги виждат, отхвърля се.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”