Оплакване от админ: Shotgun, purple
- Новак
Оплакване от админ: Shotgun, purple
1. Nick на Админа: Shotgun, purple
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Slay-ват и gag-ват без причина. В демото се вижда всичко.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=495d3bdf6b
5. Сървър: slack hns
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Slay-ват и gag-ват без причина. В демото се вижда всичко.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=495d3bdf6b
5. Сървър: slack hns
Последно промяна от Neno на 07 Фев 2016, 23:38, променено общо 1 път.
Причина: Другия път пиши заглавието точно и ясно по образеца за съответното оплакване!
Причина: Другия път пиши заглавието точно и ясно по образеца за съответното оплакване!
- Respected
- Ник в играта: avangarD , Shotgun
- Скайп профил: hrisito122
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване
1. Не спираш да се заяждаш, за това те гагнах.
2. Не е нужно да ни казваш за правила , след като е пределно ясно ,че ние си ги знаем.
Ще оставя колегата също да каже неговото мнение също.
2. Не е нужно да ни казваш за правила , след като е пределно ясно ,че ние си ги знаем.
Ще оставя колегата също да каже неговото мнение също.

- Respected
Още с влизането ти обиди ама гага ти беше спестен и продължи да се правиш на тарикат и те гагнах. След това ПАК продължи а Шотеца те гагна а аз за да ти отрежа крилцата и те слайнах в правото съм си, виж долу слая беше вместо кик.
3.Забранено е всякакъв вид обиждане или заяждане !
•Наказва се с : Gag;Kick; В последствие и бан.
+ блокна един играч на стълбата в CT за което колегата те слайна

ПС - Изгледах демото въпреки, че съм свидетел и да в правото сме си. Единствената грешка която сега видях, че сме пропуснали да гагнем един играч.
3.Забранено е всякакъв вид обиждане или заяждане !
•Наказва се с : Gag;Kick; В последствие и бан.
+ блокна един играч на стълбата в CT за което колегата те слайна

ПС - Изгледах демото въпреки, че съм свидетел и да в правото сме си. Единствената грешка която сега видях, че сме пропуснали да гагнем един играч.
Последно промяна от puRple* на 07 Фев 2016, 21:26, променено общо 1 път.

- Новак
Защо админа който ме е гагнал ми пише по темата в която се оплаквам от него?
2-рия slay за какво беше?
И откога това,че съм казал, че админите не знаят правилата на играта (определено не ги знаете) се наказва с 30 минутен гаг????
А и вие следите само кой псува и кой не, обаче никой не slay-на единия, който го търсих 1 минута и така и не го намерих.
И откога това,че съм казал, че админите не знаят правилата на играта (определено не ги знаете) се наказва с 30 минутен гаг????
А и вие следите само кой псува и кой не, обаче никой не slay-на единия, който го търсих 1 минута и така и не го намерих.
- Respected
Първо както видя по-горе за обиждане и заяждане се гагва и киква е аз вместо да те кикна те слайнах и гага е по преценка на админа, той ме изпревари, аз щях за жалост да ти сложа 15 минути. Ето че знаем правилатаnqmaznacheniee написа:Защо админа който ме е гагнал ми пише по темата в която се оплаквам от него?
Второ за криене НЕ СЕ наказва ето че ти не знаеш правилата и няма как да го слайнем.

- Новак
- Ник в играта: chooper
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ: Shotgun, purple
LOL как може такова нещо
Shotgun I purple sa edni of the best admini не вярвам
Да са го направили
;D
Shotgun I purple sa edni of the best admini не вярвам
Да са го направили
;D
Последно промяна от Excione ツ на 08 Фев 2016, 10:33, променено общо 1 път.
Причина: Въздържай се от коментари, когато не си прегледал предоставените доказателства!
Причина: Въздържай се от коментари, когато не си прегледал предоставените доказателства!