[Кандидат- админ] SS#DeathrunExtreme - Nichky
- Respected
[Кандидат- админ] SS#DeathrunExtreme - Nichky
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 15
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 34 часа и 32 мин. и от миналата година имам около 30 часа.
3. Напишете Вашето име! - Николай
4. Напишете Вашия ник! - Nichky
5. За кой сървър кандидатствате? - SS#DeathrunExtreme
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помагам на новодошлите в сървъра да се запознаят с мода,да помагам на играчите с каквото мога,да наказвам нарушителите и да има ред в сървъра като цяло.
7. Задължително Skype за връзка: - nikiforte1
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 34 часа и 32 мин. и от миналата година имам около 30 часа.
3. Напишете Вашето име! - Николай
4. Напишете Вашия ник! - Nichky
5. За кой сървър кандидатствате? - SS#DeathrunExtreme
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да помагам на новодошлите в сървъра да се запознаят с мода,да помагам на играчите с каквото мога,да наказвам нарушителите и да има ред в сървъра като цяло.
7. Задължително Skype за връзка: - nikiforte1
- Баннат
Re: [Кандидат админ] #DeathrunXtreme - Nichky
От мен имаш едно стимулиращо За. Гледам, че постоянно качваш оплаквания от играчи и се държиш добре в сървъра.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Абе в деатръна, напоследък цъкам с други никове и понякога се отпускаш с приятелите ти в повече, но всичко е в рамките на допустимото, тейче ти си редовен и имаш желание. Смятам да ти дам за, но ако те одобрят искам да използваш еднакъв критерий към всички играчи. Дори да са ти приятели. Успех!

- Напреднал
- Ник в играта: .
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА викал си ме в скупе не нарушаваш правилата и не съм видял да влизаш в спорове.Успех
Офтопик:
АКО ЕДНА ЗВЕЗДА СИ, КОЯТО НОСИ ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА, НЕ СИ ОТИВАЙ,НЕДЕЙ,НЕ МЕ ОСТАВЯЙ,ЩЕ СЕ ИЗГУБЯ ПАК БЕЗ ЛЮБОВТА
- Глобален Модератор
Айде ЗА,не съм те виждал да нарушаваш правилата , и тук таме ми докладваш за нарушители..Пък то тедт периода ще се покаже дали ще се справиш!
- Новак
- Ник в играта: b0unD/Apple
- Обратна връзка:
И от мен имаш ЗА. Когато съм в сървъра не виждам да създаваш проблеми, редовен си и спазваш правилата. Успех!
- Respected
И аз ти давам За. Стараеш се да си добричък по природа, но ще видим с времето дали животинското ще надделее.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Виждал съм те в други сървъри, правиш доклади, активен си и ти давам ЗА!