Предложение за JailBreak
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Предложение за JailBreak
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде премахнат двойния скок само на Catch the T day
2. В кой сървър искате да стане промяната? - JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Искам да бъде премахнато само на Catch the T Day, защото когато някое СМС-че се качи на място където няма как надзирателите да се качат и нямат шанс да го хванат, особено ако трябва по 2-3, за да се качат един върху друг, а има само 1 надзирател. Както и много админи злоупотребяват с него.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - JailBreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Искам да бъде премахнато само на Catch the T Day, защото когато някое СМС-че се качи на място където няма как надзирателите да се качат и нямат шанс да го хванат, особено ако трябва по 2-3, за да се качат един върху друг, а има само 1 надзирател. Както и много админи злоупотребяват с него.
Последно промяна от златомира на 09 Фев 2016, 17:47, променено общо 3 пъти.
- aL PaciN0
- Ник в играта: ArM. aL PaciN0
- Скайп профил: vinoilirakia
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Глобален Модератор
Re: Предложение за JailBreak
Май немаше как да стане тва , но пък то за тази работа си има меню от където можеш да си го спираш когато си искаш 

- Напреднал
- Ник в играта: Crixus
- Обратна връзка:
Аз съм против, все пак хората си плащат от личните пари, за да имат някакви привилегии в сървъра и според мен дори и да може не трябва да се маха двойния скок.
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Обратна връзка:
Значи съм съгласна с ФОКС, но само за Catch The T Day понеже там с 2ния скок е малко шибано с извинение. Миналата седмица го играхме деня близо 10 минути и половината сървър лефна...
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
60-70 % от децата в сървъра са пратили СМС именно заради двойния скок, би било глупаво да им се отнеме дори и само на специални дни, просто защото те са си платили хората именно за това - за да са по-напред от другите, макар и с малко. Против!
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Те са си платили за тази екстра - ще я използват. Колкото и да сте прави, ние нямаме право да им отнемаме тази привилегия.
А и има опция Double Jump : ON/OFF
VIP кенефите виждали ли сте ги? Плащаш допълнително - допълнителни екстри. Така е и при сървърите.
Те трябва да имат някакво предимство, независимо колко е малко.
Вместо това може да се добави следното правило : Забранено е да кампите на места недостъпни за хора без двоен скок на Catch the T Day. Кампа може да бъде максимум 10 секунди.[Отнася се за Затворниците]
Наказание : Slay
Изразете мнението си по това правило.
Мисля че тъй ще е най-добре.
А и има опция Double Jump : ON/OFF
VIP кенефите виждали ли сте ги? Плащаш допълнително - допълнителни екстри. Така е и при сървърите.
Те трябва да имат някакво предимство, независимо колко е малко.
Вместо това може да се добави следното правило : Забранено е да кампите на места недостъпни за хора без двоен скок на Catch the T Day. Кампа може да бъде максимум 10 секунди.[Отнася се за Затворниците]
Изразете мнението си по това правило.
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Може и това да се добави като правило. Все пак ако няма никой от полицаите с двоен скок, а някво лапе да седи на място достъпно само за хора с двоен скок и ще седи там с векове..........Naskoy ;] написа: Вместо това може да се добави следното правило : Забранено е да кампите на места недостъпни за хора без двоен скок на Catch the T Day. Кампа може да бъде максимум 10 секунди.[Отнася се за Затворниците]
А относно предложението сменям да бъде махнато само на Cath the T day.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Просто така ми хрумна. Вие си решавате. Но аз просто казвам , че няма смисъл да се отнема тази привилегия, вместо това може да се добави правило относно кампа. ;)
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Значи.. аз го предложих това преди 1-2 месеца, казаха , че няма да махнат тази ВИП опция на този ден ! И аз точно това исках но... го отхвърлиха. Дано сега да го приемат , но ме съмнявам ! ЗА ! ЗА ! ЗА !!
Или поне всички да имат Double jump на този ден
ПП : спай , това го има като правило или поне го имаше
Или поне всички да имат Double jump на този ден

ПП : спай , това го има като правило или поне го имаше

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Правилото ще бъде добавено когато се прибера. То ще гласи:
Забранено е на Catch the T day терористите да стоят продължително на места недостъпни за СТ-та без double jump.
Забранено е да използвате едно и също място, недостъпно за double jump, в рамките на 150 секунди.
Изключение се прави, когато всички живи СТ-та имат double jump.
- наказва се със slap, в последствие slay.
Ако имате други предложения, казвайте.
Забранено е на Catch the T day терористите да стоят продължително на места недостъпни за СТ-та без double jump.
Забранено е да използвате едно и също място, недостъпно за double jump, в рамките на 150 секунди.
Ако имате други предложения, казвайте.
- Respected
Аз съм съгласен даже да се махне деня. Супер скучен е, когато теросистите почнат да рънят по една права линия и айде хвани ги. Няма толко тъп ден..

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Знам,че Кънчо каза, че няма как да се махне тази привилегия само заради един ден,но ако се добавят двете правила,които е написал кофейна съм За, мисля, че с правилата ще е по-добре.
- Новак
- Ник в играта: ReaDy
- Обратна връзка:
Според мен ще е по-добре двойният скок да бъде премахнат/забранен на този ден не само за затворниците, но и за полицаите, защото едва ли затворник (без двоен скок) има някакъв шанс да избяга от полицай (с двоен скок) и така целият смисъл се разваля. Най-добре ще бъде да се премахне напълно този ден, но ако искате да го оставите по-добре ще е да се забрани напълно двойният скок на Catch the T day.. Вярно е, че е платена привилегия, но все едно става като задължение да имаш двоен скок за да можеш да избягаш..

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Забранено е на Catch the T day терористите да чакат/стоят/се крият на места, недостъпни за СТ-та без double jump.